INNA lansează videoclipul “Gimme Gimme”, filmat în Mexic!

simeon stalpnicul png

INNA a lansat cel mai recent single “Gimme Gimme” împreuna cu videoclipul oficial, filmat chiar în Mexic!

Este o piesă fresh compusă de INNA împreună cu David Ciente (“Dale Papi” – Lariss),Marco &Seba,cei care au compus şi produs cele mai mari şi cunoscute hituri ale artistei (Marcel Botezan,Sebastian Barac),Breyan Isaac (a lucrat cu David Guetta,FloRida,Pitbull) şi Elena Vasile. 

“Sunt fericită să lansez o piesă care este atât de energică,are un sound fresh şi potrivit petrecerilor. Vreau să le mulţumesc tuturor celor cu care am lucrat pentru această piesă:Marco &Seba,Breyan Isaac,David Ciente,Elena Vasile. Este o binecuvântare să lucrez cu oameni atât de inspiraţionali şi talentaţi precum ei. De asemenea,mulţumesc Global Records,casa mea de discuri”,a declarat INNA. 

Videoclipul a fost filmat în Mexico,regizat de Edward Aninaru,care a lucrat cu artista şi pentru “Wow” şi “INNdiA” şi John Perez,director de imagine care a lucrat cu Rihanna,Beyonce,Alicia Keys,Jay-Z,Lady Gaga şi Khaled Mokhtar,DoP sec. Acesta a lucrat cu INNA în mai multe proiecte video precum “Cum ar fi””,“We Wanna”. 

“Este o bucurie şi o onoare să filmez acest video În Mexic,unul dintre locurile din lume în care simt iubirea şi bunătatea oamenilor. De asemenea,am lucrat cu prieteni,oameni în care am încredere şi pe care îi apreciez precum Edward Aninaru,John Perez,Khaled Mokhtar. Le mulţumesc pentru professionalism”,a spus artista. 

De asemenea,va lansa în curând o piesă alături de GGirls (Antonia,Lori Ciobotaru şi Lariss). Primul single GGirls “Call the Police” a depăşit 15 milioane de vizualizări pe YouTube şi are success în Polonia şi Germania. 

INNA este jurat în prima ediţie a show-ului Vocea României Junior şi anul acesta,pentru prima dată,va susţine turnee în Brazilia şi Argentina. 

Vezi noul videoclip aici:Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg