Înşală fără regrete! Escapadele amoroase ale celor mai cunoscute staruri infidele din lume

1 jack nicholson 1 shutterstock 153625979 jpg jpeg

Unora le este greu să rămână fideli jumătăţii lor, iar celebrităţile nu fac excepţie. Scandalurile de la Hollywood sunt la ordinea zilei. Indiferent dacă sunt înşelaţi sau au fost înşelaţi, aceste vedete vor fi pentru totdeauna asociate cu infidelitatea.

De-a lungul anilor, au existat o mulţime de relaţii cu celebrităţi care s-au încheiat din cauza acuzaţiilor de trădare. În timp ce unele cupluri reuşesc să nu işte un scandal după ce unul dintre ei a înşelat, alte celebrităţi îşi aduc acuze şi-şi spală rufele în public. Indiferent de situaţie, când vedetele se înşală unele pe altele, toată lumea ştie. Într-o societate iubitoare de drame, am urmărit poveştile trădătorilor celebri şi ale vedetelor care au fost înşelate.

Jack Nicholson a înşela pe Anjelica Huston cu orice ocazie

Starul a avut o relaţie de 17 ani cu actriţa Anjelica Huston, din 1973 până în 1990, timp în care a înşelat-o cu aproape orice ocazie posibilă. În memoriile sale, „Watch Me”, Huston a susţinut că actorul a renunţat la una dintre primele lor întâlniri pentru a se vedea cu o fostă iubită, Michelle Phillips. La un concert în aer liber, cântăreaţa Joni Mitchell a stat în poala lui Nicholson, în timp ce Huston era chiar lângă ei. Un fotomodel, amică a lui Huston a spus că s-a culcat cu el. Găsea adesea  bileţele de dragoste de la diverse femei. În cele din urmă, în 1990, Nicholson i-a spus lui Huston la cină că a avut un copil cu Rebecca Broussard, cu 12 ani mai tânără decât ea. Câteva zile mai târziu, un articol din publicaţia „Playboy” descria distracţia unui model cu Nicholson, ceea ce a pus capac lui Huston care a cerut divorţul.

Citeşte şi:

Aventura lui Nicholson cu mama lui Trudeau, prim-ministrul canadian. „Am făcut dragoste toată noaptea‟

Arnold Schwarzenegger, aventură cu menajera care a născut la o lună distanţă de soţia sa

La începutul anului 2011, Arnold Schwarzenegger era cunoscut pentru rolul din filmul „Terminator”, dar şi ca un familist devotat soţiei Maria Shriver şi celor 4 copii frumoşi ai lor. Cu toate acestea, publicaţia „Los Angeles Times” l-a descris cu totul altfel. S-a scris atunci că actorul a avut o aventură de lungă durată cu menajera lui, Mildred Baena, cu care a avut şi un copil. Baena a născut un fiu în octombrie 1997, iar soţia lui Arnold în septembrie 1997.

Aventura cu menajera nu a fost singura greşeală a lui Arnold. El a ieşit cu actriţa Brigitte Nielsen, colega sa în filmul „Red Sonja” din 1985. Infidelitatea a avut loc înainte ca Schwarzenegger să se căsătorească cu Shriver. El a explicat în cartea sa că aventura cu Nielsen l-a făcut să realizeze cât de mult îşi dorea să se căsătorească cu Shriver.

Trădate de acelaşi bărbat simultan, 3 americance s-au mutat într-un autobuz renovat şi au devenit nomade

Ben Affleck a avut 2 relaţii în paralel ani la rândul

Actorul a recunoscut subtil că a înşelat-o pe logodnica de atunci, Jennifer Lopez, cu Jennifer Garner pe platourile de filmare ale filmului „Daredevil” (2003). „Acolo mi-am găsit soţia. Ne-am întâlnit la filmările pentru „Pearl Harbor” (2001), şi ne-am îndrăgostit la „Daredevil” (2003)", a declarat el într-un interviu pentru publicaţia „Playboy”. Garner era căsătorită cu Scott Foley la acea vreme şi, din păcate pentru ea, după ce a cerut divorţul de Affleck, în 2017, s-a dezvăluit că el avea o aventură în timpul căsătoriei lor cu producătoarea emisiunii „Saturday Night Live”, Lindsay Shookus.

O sursă a declarat atunci: „Au avut întâlniri secrete la hoteluri din New York şi Canada, dar nu au ieşit niciodată, de teamă să nu fie fotografiaţi împreună. Au comunicat chiar printr-un cont secret de e-mail. Au fost împreună pe platourile de filmare pentru „Liga Justiţiei” (2017), la Londra. Ben a încercat să-şi repare căsnicia şi tensiunea din familie s-a domolit, dar a continuat s-o vadă pe Lindsay în secret. Ea a fost femeia care în cele din urmă a pus capăt oricărei speranţe de reconciliere dintre Ben şi Jen”.

Brad Pitt, îndrăgostit de Jolie din timpul căsătoriei cu Aniston

Modalităţile de trădare ale lui Brad Pitt pot fi văzute cel mai bine în cronologia relaţiei sale cu fosta soţie, Angelina Jolie. În decembrie 2008, Pitt declara că el şi Jolie s-au îndrăgostit în timp ce filmau pentru „Domnul şi doamna Smith”. Pelicula a fost filmată în 2004, cu aproape un an înainte ca Pitt şi soţia de atunci Jennifer Aniston să depună cererea de divorţ.

Citeşte şi:

Escroci sentimentali. Cum să îi recunoşti şi să te fereşti de ei

În octombrie 2015, Pitt a produs filmul „Lost City Of Z” (2017) cu Sienna Miller în rolul principal. Atunci i-a creat lui Jolie adevărate crize de gelozie. „L-a auzit pe Brad rostind numele Siennei aproape în fiecare zi de când filmul a intrat în producţie. Brad i-a spus să-l lase să-şi facă treaba de producător, iar Angelina a ţipat că nu-l vrea lângă Sienna. Angelina era îngrijorată că el şi Sienna aveau chimie. Gelozia a scos tot ce avea mai rău din ea”, a declarat o sursă din apropierea fostului cuplu. În 2016, Jolie a cerut divorţul de Pitt. Până în vara anului 2017, Pitt a fost legat de Miller, în ciuda faptului că aceasta a combătut zvonurile.

FOTO: Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg