Însurat de 64 de ani, Alan Alda s-a îndrăgostit de soţia lui când au mâncat împreună tort de pe jos, la o petrecere

1 alan bun jpg jpeg

Pe 15 martie, s-au împlinit 64 de ani de cât şi-au jurat dragoste pe veci. Alan Alda, starul serialului M*A*S*H, trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu cea care i-a fost alături cea mai mare parte a vieţii lui şi care i-a oferit trei fiice, Arlene Weiss, fost fotograf, scriitor şi muzician talentat.

Cei doi soţi s-au întâlnit în anii '50, în New York, când Alan (85) urma cursurile Universităţii Fordham din Bronx şi Arlene (88) studia la Facultatea Hunter din Manhattan, iar primele lor întâlniri s-au petrecut pe repede înainte şi în circumstanţe mai multe decât amuzante.

Cei doi studenţi fuseseră invitaţi, de un amic comun, la o petrecere, unde Arlene îşi adusese clarinetul şi a cântat o piesă de-ale lui Mozart. Impresionat de priceperea tinerei muziciene, Alan a încercat să se bage în seamă, după mini-concertul ei, dar ea n-a fost prea impresionată de discuţia scurtă şi deloc impresionantă cu el. De fapt, tot cea a reuşit Alda să spună a fost „Salut! Eşti bună!”, la care ea a primit complimentul politicos şi atât.

Cea de-a doua întâlnire a lor a fost cea definitorie pentru ei. Au fost invidaţi din nou de prietenul lor comun, în acelaşi apartament, la o petrecere similară, la care gazda a servit, de data aceasta, o prăjitură sau tort delicios cu rom, pe care, din păcate, doar doi musafiri au ajuns să îl guste.

Prăjitura cu pricina se răcea pe frigider când a căzut brusc pe podea, spre regretul celor prezenţi. Dintre toţi cei invitaţi doar Alan şi Arlene şi-au luat câte o linguriţă şi au început să mănânce din desertul prăbuşit pe gresie. Amuzaţi de situaţie, tinerii au început să vorbească şi să râdă împreună. Acesta a fost începutul unei relaţii de peste şase decenii, care dăinuie şi-n ziua de azi.

“Asta a fost tot”, explică actorul. “Din acel moment am fost nedespărţiţi.”

Alan şi Arlene au făcut nunta pe 15 martie 1957 şi au trei fiice împreună – pe Eve (născută în 1958), Elizabeth (1960) şi Beatrice (1961) – şi opt nepoţi. În momentul de faţă, Alda suferă de Parkinson şi s-a retras din activitatea profesională.

Foto - ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg