Interviu cu Gabriel Corrado

1 48539 original jpg jpeg

Recent, actorul Gabriel Corrado a jucat în serialul „Narcisa sălbatică”, spre deliciul telespectatoarelor. Am profitat de ocazie şi i-am luat un interviu.

Gabriel Corrado este unul dintre primii actori care ne-au sedus în telenovelele argentiniene şi ne-au făcut să visăm la poveşti de iubire imposibile.

Rolul de ­„băiat rău” pe care l-a jucat recent în „Narcisa sălbatică“,alături de Alina Puşcaş,ni l-a adus mai aproape ca oricând.

Ce nu ştiam este că el coordonează echipa de scenarişti a acestui serial şi că are un show de televiziune în Argentina. Am mai aflat şi care a fost drumul lui spre actorie şi ce-l face cu adevărat fericit.

Unde ai copilărit şi cum ai ajuns actor?

Mi-am petrecut copilăria în Buenos Aires,capitala Argentinei,şi am avut parte de o educaţie tradiţională. În şcoala primară,aveam o materie care se chema „Dramă”,unde ni se predau cunoştinţe de artă dramatică şi interpretare.

Aşa am început să joc teatru,interpretând eroi din istoria Argentinei la serbările şcolare. După terminarea liceului,am studiat aproape doi ani medicina,însă am abandonat-o ca ­să-mi urmez pasiunea.

Cum îţi explici succesul telenovelelor?

Telenovelele sunt poveşti de dragoste imposibile,cu întâlniri şi cu despărţiri. Cred că spectatorii,bărbaţi şi femei,vor să fie protagonişti ai acestor poveşti,se creează o legătură incredibilă,magică,între public şi personaje. În cele mai multe cazuri,telespectatorii îşi văd împlinite fanteziile prin aceste poveşti.

În afară de şarmul personal şi de talent,ce te-a ajutat să ai succes?

Cred că secretul este voinţa şi încrederea în sine. Ele te deosebesc de ceilalţi,însă este foarte important să fii omul potrivit la locul ­potrivit.

Soţia ta a fost vreodată geloasă pe frumoasele tale partenere de scenă?

Îmi imaginez că nu este uşor să fii căsătorită cu un actor,dar ne descurcăm bine,ne respectăm reciproc profesiile.

0677fedce3fb6d217ce6ba88e3796baf jpg jpeg

Cum ai cunoscut-o? Ce a atras-o la tine?

Ne-am cunoscut la un bal mascat al unei prietene comune,­însă nu ştiu,ar trebui să o întrebi pe ea ce a atras-o la mine,poate faptul că am simţul umorului.

Îţi aminteşti cum era când ai văzut-o ­prima dată?

Era costumată în Catwoman şi m-au atras din prima clipă feminitatea şi senzua­litatea ei.

De câţi ani sunteţi căsătoriţi? Cum aţi depăşit momentele dificile?

Suntem căsătoriţi de 21 de ani şi,ca orice cuplu,am avut şi multe momente dificile. Nu există o formulă a fericirii,trebuie doar să fii curajos.

Cum este să fii tatăl a 3 copii? Care dintre ei îţi seamănă mai mult?

Este minunat să fii tată,îmi iubesc din tot sufletul copiii,îmi petrec timpul liber cu ei şi învăţ mult. Toţi trei au personalităţi foarte puternice,dar şi o mare sensibilitate. Au câte ceva şi de la mine,şi de la soţia mea. Îmi place să cred că ei reprezintă evoluţia noastră ca părinţi.

Ce fel de tată eşti? Autoritar sau îţi place să fii cel mai bun prieten al lor?

Sunt un tată prezent şi ei ştiu că pot conta oricând pe mine. Nu sunt autoritar. Îmi place să‑i ajut să gândească,să reflecteze asupra întâmplărilor din viaţa lor. Mi se ­pare foarte important ca ei să-şi ia propriile decizii.

f61e3577bfbb6b39a5d386662ca6775e jpg jpeg

Acum ce te face fericit?

Sunt foarte fericit să am o familie şi să călătorim împreună. Şi,de asemenea,mă face fericit profesia mea,mă pasionează să interpretez,să produc şi să creez poveşti.

Un gând pentru admiratoarele tale din România...

Ce bine că putem fi împreună,prin intermediul televizorului,al revistelor şi al internetului! Un sărut şi o îmbrăţişare pentru ele.

Drumul spre scenă...

* Actorul cu sânge latin Gabriel Corrado a debutat la 22 de ani,în filmul „Pantaloni albaştri”.

* Telespectatoarele din România îl cunosc din telenovelele „Perla neagră”,„Manuela”,„Prinţesa” şi „Căsătorie din dragoste”.

* Din 1994,frumosul actor este amfitrionul reality-show-ului „Trăiască mirii” şi a coordonat echipa de scenarişti a serialelor „Secretul Mariei” şi „Narcisa sălbatică”.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg