Interviu cu Iuliana Tudor

1 52370 original jpg jpeg

După o absenţă motivată de pe micul ecran - a devenit mămică - Iuliana Tudor a revenit cu un aer fericit şi plină de energie.

Am cunoscut-o pe Iuliana chiar în locul unde lucrează,la TVR. Am sporovăit aproape un ceas,suficient cât să‑mi fac o părere:este un om cald,sincer,care pune pasiune în tot ceea ce face. Întocmai ca la televizor! Şi vă mai spun un secret:este de o energie molipsitoare,căci m-am întors la redacţie mai plină de viaţă ca niciodată!Care sunt ingredientele care au dus la succesul emisiunii „O dată-n viaţă”?

În primul rând,oamenii cu ­care lucrez şi pe care-i iubesc,pentru că mi-au fost alături de 12 ani,de când am intrat în Televiziunea Română. Ne susţinem reciproc!

Nu pot să fac toate lucrurile singură. Categoric,­fără munca în echipă nu se poate ­face un asemenea proiect!

Fiind al doilea premiu A.P.T.R. pentru emisiunea „O dată-n viaţă”,este cu atât mai mult o onoare. Pentru orice om de televiziune,acest premiu înseamnă vârful,ca apreciere şi răsplată,având în vedere juriul:oameni de televiziune cu cariere impresionante,care au criterii reale în a aprecia un program,lucru ­care este tot mai rar.

Pentru echipa mea şi pentru ­mine,este o provocare în privinţa proiectelor pe care le avem de făcut de acum încolo.  

Îţi este frică de concurenţă?

Niciodată n-am considerat că‑mi face rău:un om care nu are concurenţă se plafonează. Este foarte bine să existe,chiar dacă,în fond,între un post public şi unul comercial nu poate fi concurenţă,pentru că rolurile sunt diferite. Oricum,principalul nostru gând a fost să facem o emisiune de care să fim mândri!

Ca om de televiziune,n‑ai cum să nu te implici,nu sunt genul de prezentator care aşteaptă să primească scriptul,să apară pe post şi să spună ce are de spus! Doar implicându-te poţi face televiziune!

Cred că este prea puţin spus că înveţi,mai degrabă te modelează. O spun în numele tuturor din platou! Nu suntem de piatră!

M-a schimbat total! Cine spune că este uşor să creşti un ­copil minte! Este cea mai grea treabă! Dar este şi foarte frumos,pentru că ştii că bucata aceea de carne depinde de ­tine,este omul pe care-l vei preda mai târziu celor din jur,să‑şi trăiască viaţa cu valorile pe care i le oferi!

Evident! Are preferinţele lui,ştie că mama-i cântă,ştie că ­tata se joacă avioane cu el... tot felul de bucurii mici pe ­care el le trăieşte ca fiind esenţiale în universul lui.

c435ec01836bfc313332fc70aa839a72 jpg jpeg

Este prea mic pentru drum lung,ne rezumăm la trasee ­mici,la munte,aproape de Bucureşti,la părinţii mei.

Eşti într-o formă excelentă,ai urmat o dietă după sarcină?

Nu am făcut nimic pentru silue­tă,sunt un om norocos! Am şi alăptat şi ­asta m‑a ajutat să revin la silueta iniţială foarte repede. Sfătuiesc orice mamă să nu renunţe la privilegiul acesta!

Ca-n cărţile lui Creangă. Am copilărit în satul Măneşti,jud. Prahova. Îmi ­pare rău că,acum,tot mai ­mulţi copii trăiesc între betoane şi nu ştiu ce înseamnă să umbli desculţ,să stai aproape de animale,să mergi duminica la biserică.

f0a0cc0f6383e84f24b6175f5775909f jpg jpeg

Nu sunt habotnică,dar am câteva valori în care cred. N-aş putea să le împărăşesc,consider că fiecare trebuie să vorbească pentru sine.

Fiul meu este cea mai mare pasiune din viaţa mea. Sper să ­nu‑mi creeze dependenţă,să devin o mamă posesivă. Deja se întrezăresc semne,dar sper să mă controlez!

Pe 3 iulie,voi fi gazdă la ­Gala Crucii Roşii,care va fi transmisă în direct de TVR. Sunt onorată să fiu şi producătorul evenimentului,mai ales că se împlinesc 135 de ani de când există Crucea Roşie Română.

Cu această ocazie,lansăm şi un proiect nou,asistenţa la domiciliu pentru vârstnicii ­cărora nu le mai deschide nimeni uşa. Este unul dintre proiectele ­cele mai emoţionanate la ­care am şansa să particip.

3 lucruri de care NU se poate lipsi

Telefonul

„Mă ţine mereu în contact cu ­echipa şi comunic cu cei pe care nu apuc să‑i văd prea des.”

Maşina

 „Am carnet de la 18 ani. ­Maşina-ţi dă o ­independenţă la care renunţi greu,deşi traficul din Bucureşti te ­suprasolicită,uneori.”

Verigheta

 „Eu cred în instituţia căsătoriei. ­Este ­singurul lucru din ­viaţa mea pe ­care nu aş vrea să-l ­repet.”Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg