Învaţă să-ţi detoxifici părul pentru a-l menţine sănătos!

1 70112 original jpg jpeg

Detoxifierea corectă a părului este primul pas pentru un aspect sănătos şi strălucitor, iar acest lucru poate fi realizat prin cinci metode recomandate de celebrul stilist londonez Richard Ward.

Curăţă-l în profunzimeDupă sezonul petrecerilor,când părul a fost supus tratamentelor cosmetice şi produselor de styling,este important ca acesta să fie spălat şi curăţat în profunzime de impurităţile acumulate la rădăcina firului de păr. Folosiţi pentru spălat şampoane de detoxifiere,care curăţă şi hrănesc scalpul.Ai grijă cum îl perii

Deoarece părul are tendinţa să se rupă,se recomandă folosirea unui pieptene sau a unei perii care să descurce părul cu uşurinţă,fără să îl electrizeze,lăsându-l neted şi moale.

Foloseşte săptămânal o mască de păr

Dacă ai părul uscat şi deteriorat sau obişnuieşti să îl îndrepţi cu placa,se recomandă folosirea o dată sau de două pe săptămână a unei măşti de păr,care se aplică pe părul umed şi se lasă 15 minute să acţioneze.

Consumă alimente bogate în vitamine şi minerale

Alimentaţia influenţează direct aspectul părului-prin urmare o dietă echilibrată este esenţială pentru sănătatea părului. Include în dietă alimente care stimulează circulaţia sangvină,cum ar fi nucile şi alunele,seminţele şi fructele de pădure. Astfel,este asigurată o circulaţie optimă a sângelui la nivelul foliculilor firelor de păr,pentru un aspect sănătos şi strălucitor.Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg