Ioana Ginghină, mărturisiri dureroase: ”În ultimul an, aproape fiecare poză era un cuţit în inimă”

1 ioana ginghina probleme pastile jpg jpeg

Ioana Gingină a făcut noi mărturisiri pe blogul personal, ea dezvăluind că pozele postate i-au provocat multă suferinţă în ultimul an, însă nu a ales să le şteargă.

Astfel, în cadrul unei postări pe blogul personal, Ioana Ginghină, a mărturisit că unele dintre imaginile de pe reţelele sociale i-au provocat amintiri dureroase şi, deşi a fost sfătuită de prieteni să le şteargă, ea a refuzat să facă asta.

”Nu de puţine ori am zâmbit la amintirile din anii trecuţi cu care mă surprinde Facebook-ul. Însă în ultimul an, aproape fiecare poză era un cuţit în inimă. Indiferent că eram singură sau cu familia, îmi aminteam acele timpuri şi involuntar îmi dădeau lacrimile. Prietenii mi-au spus să mă apuc să şterg acele poze, pentru a mă scuti de această “suferinţa”.

Adelina Pestriţu, apariţie de senzaţie la Los Angeles. Cum a arătat rochia de 10.000 de euro, la care au lucrat 15 persoane, timp de şase zile

Se pare că există şi o aplicaţie pentru asta. O aplicaţie care îţi scoate persoanele nedorite din pozele de pe on-line şi de pe telefon. Însă eu am ales să mă vindec. Aşa că le-am privit de fiecare dată cu drag şi nostalgie aşteptând ca timpul să-şi facă treaba şi să vindece rănile. Ei bine, da, am avut dreptate, căci în ultimul timp pot să privesc acele poze şi să zâmbesc, ba mai mult să mă bucur că nu le-am şters şi că au rămas acolo să-mi amintească de vremuri frumoase şi calde care la acel moment m-au făcut fericită”, a explicat Ioana Ginghină pe blogul ei.

Ba mai mult, ea a mărturisit că este foarte bucuroasă că nu a renunţat la nicio fotografie postată în mediul virtual.

Andreea Marin şi iubitul său au oferit primul interviu împreună: "Andreea este mult mai naturală decât o cunosc toţi ceilalţi"

”Fericirea însă este peste tot şi abia aşteaptă să fie descoperită şi trăită, aşa că acum este iar în viaţa mea .Cum? Prin lucruri simple şi mărunte dar şi prin realizări mari şi dorinţe împlinite. Mă bucur că nu am şters nicio poză, nici de pe Facebook şi nici din telefon. Acum pot să mă bucur în continuare de ele, să-mi spun : „Ce frumoasă este viaţa ta, Ioana!””, a încheiat ea.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat după 12 ani de căsnicie, în vara acestui an. Cei doi au împreună o fetiţă de 11 ani. Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg