Irina Rimes a izbucnit după ce a fost acuzată că e manelistă: "Văd în Adrian Minune cu muzician excelent. Am cântat cu plăcere"

1 irina rimes jpg jpeg

Irina Rimes şi-a pus fanii în cap după ce pe internet a apărut o imagine care o înfăţişează cântând în duet cu Adrian Minune. Ipostaza a avut loc la un evement, în Galaţi, unde amândoi au fost invitaţi să întreţină atmosfera, însă separat. Întâmplarea pare să fi făcut ca interpretul de manele să o vadă pe Irina Rimes în public şi să-i lanseze invitaţia de a cânta împreună.

Cei doi ar fi interpretat piesa Mihaelei Runceanu, "De-ai fi tu salcie la mal", însă un val de critici a inconjurat-o pe Irina Rimes, odată ce imaginile au fost făcute publice.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu s-a pus pe slăbit şi e de nerecunoscut! Cum arată fosta vedetă TV după ce şi-a recuperat silueta care a consacrat-o

În replică, artista a postat recent, pe pagina sa de Instagram, un mesaj adresat prin care spune că nu s-a temut nicio clipă că i se va putea pune eticheta de „,manelistă”.

„Eu respect orice fel de manifestare muzicală atâta timp cât interpretarea este de calitate. Muzică este despre emoţie, nu despre categorii. De-ai fi tu salcie la mal’ este o piesă veche românească şi face parte din identitatea naţională a poporului, îmi face mare plăcere s-o cant ori de câte ori am ocazia. Am cântat cu plăcere această melodie cu Adrian , la invitaţia acestuia, fără prejudecăţi, fără ezitări din perspectiva că cineva ar putea să mă numească manelistă. Văd în Adrian un muzician excelent şi pot să fac abstracţie de orice atunci când e vorba de talent”, a declarat Irina Rimes.

Citeşte şi: Cele mai sexy zodii de femei în ochii bărbaţilor. Zeiţa de pe locul 3 este Scorpion

Irina Rimes este din Republica Moldova şi s-a lansat în România cu piese care au devenit hituri. Una dintre cele mai populare este "Poem", cântată în duet cu The Motans. Irina Rimes face parte şi din jurul "Vocea României", alături de artişti importanţi, precum Smiley, Tudor Chirilă şi Horia Brenciu.Recente

olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG