Irina Ştefan lansează piesa "2 străini", feat Cosy

1 66512 original jpg jpeg

O nouă cântăreaţă descoperită de către Dony, artista Irina Stefan, lanseaza primul single şi videoclip din carieră, "2 străini", în colaborare cu rapper-ul Cosy.

Chiar dacă de-abia acum îşi lansează prrimul videoclip,Irina nu este la prima apariţie muzicală. Tânăra artistă a colaborat cu proiectul Moving Elements,alături de care a înregistrat câteva piese,a lansat un album în limba germană alături de producătorul Volker Arnold şi a participat la Festivalul de Muzică Mamaia (secţiunea creaţie). 

În plus,Irina Ştefan a urmat cursuri de canto la o şcoală de muzică din Bucureşti,dar şi în Constanţa alături de profesorul Teodor Rădulescu. 

Compozitorii piesei "2 străini” sunt Dony şi The Kid, pe care i-a întâlnit în studio-urile 1AM. Muzica este compusă de către Donici Cornel şi Florin Cioran, versurile sunt scrise de către Cosmin Cosmescu (Cosy) împreună cu Donici Cornel şi Florin Cioran. Videoclipul a fost regizat de către Sandu. 

Cunoscut drept Cosy, rapper-ul a lansat până în prezent numeroase piese solo, precum "O să-mi meargă strună", Pasageri, "Pe cine iubeşti tu", dar şi colaborări cu artişti ca Alan & Kepa, K-Milla, Maryem.

Vezi videoclipul piesei "2 străini” aici:Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg