Jack Nicholson i-a demolat casa lui Marlon Brando după decenii în care au fost prieteni apropiaţi

2 jack nicholson 1 shutterstock 153625979 ok jpg jpeg

Numele străzilor de la Hollywood au devenit la fel de faimoase precum filmele pentru care este cunoscută comunitatea. În timp ce Mulholland Drive a fost imortalizat în 2001 ca locaţie a unui thriller misterios, strada a devenit cunoscută ca un loc de desfrânare. În anii `70, Mulholland Drive era asociat nu cu unul, ci cu trei actori legendari: Jack Nicholson, Warren Beatty şi Marlon Brando. Strada a fost redenumită „Bad Boy Drive” în onoarea lor şi a fost martora multor întâmplări incredibile.

Actorul Jack Nicholson îl venera pe Marlon Brando dinainte ca acesta să devină vecinul şi prietenul său apropiat. În 1970, Nicholson i-a distrus faimosul Mulholland Drive, de pe dealurile pitoreşti şi pline de farmec de la Hollywood, şi a transformat-o în „Bad Boy Drive”. „Aceştia erau bărbaţii pentru care regulile nu existau şi pentru care standardele normale de comportament erau pur şi simplu prea plictisitoare pentru a se deranja să le respecte”, a scris Robert Sellers în cartea sa din 2009 „Bad Boy Drive”. În aceeaşi carte, a fost dezvăluit obiceiul neobişnuit al lui Nicholson de a supraîncălzi casa în care „a petrecut trei luni plimbându-se complet gol din zori până la apus, indiferent dacă a avut sau nu vizitatori”.

Nicholson şi Brando au continuat să împărtăşească un drum timp de 30 de ani, până când starul din „The Godfather” a murit la vârsta de 80 de ani. Regretatul actor era prietenul său. „El este Brando. Am împărţit mai mult decât o stradă. Ca vecin, el era perfect, un tip minunat care era mereu gata să te ajute. Îi plăcea să aibă linişte în spaţiul său şi mie la fel, dar aşa cum a spus-o de multe ori, ne-am urmărit mereu unul pe celălalt", a scris Nicholson.

După moartea lui Brando, Nicholson a cumpărat casa lui Brando cu 5 milioane de dolari, în 2005. Cu toate acestea, a făcut mai mult decât atât: a dărâmat-o. Află de ce a demolat Nicholson casa din Mulholland Drive a lui Brando!

A transformat locul într-o grădină

Marlon Brando a murit îndatorat. Unii chiar l-au caracterizat drept falit în momentul morţii sale. După cum a spus fiica sa Rebecca revistei „GQ” în anul 2020, tatălui ei nu-i păsa de bani: „A câştigat bani pentru a putea ajuta la combaterea nedreptăţilor. El a ajutat mişcarea pentru drepturile civile, Martin Luther King, Black Panthers", a explicat ea. Cu toate acestea, se pare că avea o datorie de 20 de milioane de dolari când a murit şi trebuia plătită. Pentru a acoperi o parte din aceasta, casa, situată pe Mulholland Drive 12900, a fost scoasă la licitaţie.

Atunci a intervenit Jack Nicholson care a cumpărat proprietatea cu intenţia de a o lăsa celor 11 copii ai lui Brando. Cu toate acestea, mulţi moştenitori ai lui Brando nu aveau niciun interes să pretindă drepturile asupra acelei case, aşa că, în 2006, Nicholson a decis s-o demoleze şi s-o transforme într-o grădină cu flori.

Citeşte şi:

Secretele din familia lui Jack Nicholson – tatăl necunoscut, identitatea mamei aflată abia la 37 de ani

Brando a fost, aşa cum a mărturisit Nicholson într-un articol, un mare vecin. „Peste 30 de ani am trecut prin multe domenii ale vieţii împreună, dar nu am avut niciodată certuri sau dezacorduri cu el, aşa cum fac vecinii”, a spus el.

Jack Nicholson şi Marlon Brando chiar s-au mutat împreună

La începutul anilor 2000, Jack Nicholson chiar s-a mutat împreună cu vecinul său Brando când fosta soţie, Rebecca Broussard, a rămas în casa de la adresa Mulholland Drive 12850 împreună cu cei doi copii ai lor, Lorraine şi Raymond. Nicholson s-a mutat după ce şi-a vândut cealaltă casă în care locuiau iniţial fosta soţie şi copiii. Pentru că începuse o relaţie cu Lara Flynn Boyle la acea vreme, a ales să se mute.

Mai mult decât atât, Nicholson l-a îngrijit pe Marlon Brando la el acasă, înainte de moartea acestuia. Brando a avut mai multe afecţiuni în ultimii ani, inclusiv o boală cardiacă, ficatul mărit, obezitate şi diabet. În cele din urmă, fibroza pulmonară i-a curmat viaţa. Într-o încercare de a controla mâncatul excesiv, Brando şi-a încuiat frigiderul. Întrucât înfometarea nu este calea de a face faţă obezităţii, tactica a eşuat şi se pare că ar fi ajuns să se strecoare în casa vecinului său pentru a mânca ce găsea acolo.

Aventura lui Nicholson cu mama lui Trudeau, prim-ministrul canadian. „Am făcut dragoste toată noaptea‟

Spre deosebire de Nicholson care avea o casă primitoare, Brando a trăit în ceea ce a fost descris ca o „fortăreaţă, protejată de câini şi paznici înarmaţi”. Probabil era nevoie să fie aşa, deoarece casa a fost martora unor violenţe de-a lungul anilor. Ca şi în cazul lui Nicholson şi Beatty, Brando a fost un afemeiat, dar înclinaţiile sale romantice produceau uneori consecinţe dezastruoase. Relaţia sa cu actriţa Rita Moreno este un exemplu.

Într-un articol din 2017 al „Vanity Fair”, Moreno a vorbit despre relaţia ei cu actorul: „Încă din prima zi, întâlnirea cu el mi-a ridicat temperatura corporală de parcă aş fi stat într-o baie foarte fierbinte. Mi-a frânt inima şi a fost aproape să-mi zdrobească spiritul cu infidelităţile lui fizice şi cu trădările emoţionale”. Brando o înşela deja pe prima sa soţie, Anna Kashfi. Cu toate acestea, când a decis s-o părăsească pe Moreno, actriţa devastată a încercat să se sinucidă la uşa lui.

Dincolo de toate problemele lui Brando, el şi Nicholson erau în mod clar foarte apropiaţi. Brando l-a păcălit cândva pe Nicholson cu privire la vânzarea casei lui, lăsându-l pe acesta din urmă cu inima frântă. „Mi-a scris la un moment dat că va trebui să-şi vândă casa. Marlon nu a încetat niciodată să râdă amintindu-şi de acel moment când m-a făcut să înnebunesc complet”, a detaliat Nicholson.

FOTO: ShutterstockRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg