Jane Fonda arată incredibil la 84 de ani! Şi-a divulgat secretele rutinei ei de înfrumuseţare

1 jane fonda shutterstock 1677526555 jpg jpeg

Un exemplu al îmbătrânirii cu graţie, actriţa Jane Fonda nu-şi ascunde şuviţele albe, dar nu renunţă la rutina ei de înfrumuseţare pentru a-şi păstra o formă fizică de invidiat, având în vedere că a ajuns la 84 de ani.

Un simbol al Hollywood-ului, Jane Fonda face ca totul să pară fără efort. A rămas foarte activă şi a jucat până de curând în serialului de succes „Grace şi Frankie‟, difuzat de Netflix. Pe de altă parte, a susţinut mereu cauzele sociale şi politice, a continuat să-şi concentreze viaţa în jurul activismului, pledând pentru schimbările climatice. A pus pe primul loc rutina ei de deoarece a considerat că este esenţial pentru ea să aibă o piele frumoasă. A dezvăluit o parte dintre trucurile ei într-un interviu oferit recent publicaţiei  „Self‟.

Somnul, esenţial pentru Jane Fonda

Somnul de frumuseţe are o semnificaţie deosebită pentru cunoscuta actriţă de la Hollywood. Doarme, în medie, nouă ore pe noapte. „Tatăl meu îmi spunea mereu că, pe măsură ce îmbătrâneşti, trebuie să dormi mai puţin. Cred că nu este adevărat în cazul meu‟, a spus ea. Se aşază în pat devreme, pe la şapte seara, dar adorme efectiv în 2-3 ore. Pentru a dormi mai bine, se bazează pe păturile mai grele. „Cineva mi-a spus despre aceste pături că sunt utile celor care suferă de anxietate. Îmi place pur şi simplu senzaţia de greutate pe care mi-o dau‟, a explicat ea.

Somnul este esenţial pentru piele. Potrivit Universităţii de Sănătate din Michigan, somnul insuficient poate duce nu doar la oboseală, ci şi la îmbătrânire. Cei care dorm prea puţin tind să aibă şi riduri fine, piele lipsită de elasticitate.

Mişcarea a rămas o prioritate pentru Fonda

Actriţa este cunoscută pentru videoclipurile în care face aerobic. Acum, antrenamentele ei arată puţin diferit, dar este la fel de dedicată mişcării. Iese la plimbre în fiecare zi, face yoga. Indiferent de vârstă, Fonda va continua să se mişte. „Nu mă voi opri niciodată! Cel mai important lucru este să continui să mă mişc, să rămân activă. Asta fac şi aşa să rămân puternică.”, a spus ea. "

Exerciţiile fizice oferă beneficii incredibile şi pentru piele. Asociaţia Academiei Americane de Dermatologie arată că exerciţiile fizice „oferă oxigen şi nutrienţi celulelor pielii şi elimină impurităţile de pe piele, creând o strălucire după antrenament”.

Citeşte şi:

Ritualurile de frumuseţe ale actriţelor de altădată. Audrey Hepburn avea un truc inedit pentru gene superbe

Dieta minune a Monicăi Bârlădeanu. Mănâncă 5 mese pe zi şi arată impecabil

A rămas activă pentru a se menţine tânără

Jane Fonda a descoperit că un program încărcat îi dă energie şi o stare de bine. Pentru ea, aspectul de admirat nu s-a menţinut doar cu ajutorul produselor de frumuseţe pe care le-a ales, ci şi al concentrării pe pasiunile ei, care includ actoria. În ciuda faptului că are 84 de ani, nu este pregătită să renunţe.

FOTO: Shutterstock



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg