Jane Fonda arată incredibil la 84 de ani! Şi-a divulgat secretele rutinei ei de înfrumuseţare

1 jane fonda shutterstock 1677526555 jpg jpeg

Un exemplu al îmbătrânirii cu graţie, actriţa Jane Fonda nu-şi ascunde şuviţele albe, dar nu renunţă la rutina ei de înfrumuseţare pentru a-şi păstra o formă fizică de invidiat, având în vedere că a ajuns la 84 de ani.

Un simbol al Hollywood-ului, Jane Fonda face ca totul să pară fără efort. A rămas foarte activă şi a jucat până de curând în serialului de succes „Grace şi Frankie‟, difuzat de Netflix. Pe de altă parte, a susţinut mereu cauzele sociale şi politice, a continuat să-şi concentreze viaţa în jurul activismului, pledând pentru schimbările climatice. A pus pe primul loc rutina ei de deoarece a considerat că este esenţial pentru ea să aibă o piele frumoasă. A dezvăluit o parte dintre trucurile ei într-un interviu oferit recent publicaţiei  „Self‟.

Somnul, esenţial pentru Jane Fonda

Somnul de frumuseţe are o semnificaţie deosebită pentru cunoscuta actriţă de la Hollywood. Doarme, în medie, nouă ore pe noapte. „Tatăl meu îmi spunea mereu că, pe măsură ce îmbătrâneşti, trebuie să dormi mai puţin. Cred că nu este adevărat în cazul meu‟, a spus ea. Se aşază în pat devreme, pe la şapte seara, dar adorme efectiv în 2-3 ore. Pentru a dormi mai bine, se bazează pe păturile mai grele. „Cineva mi-a spus despre aceste pături că sunt utile celor care suferă de anxietate. Îmi place pur şi simplu senzaţia de greutate pe care mi-o dau‟, a explicat ea.

Somnul este esenţial pentru piele. Potrivit Universităţii de Sănătate din Michigan, somnul insuficient poate duce nu doar la oboseală, ci şi la îmbătrânire. Cei care dorm prea puţin tind să aibă şi riduri fine, piele lipsită de elasticitate.

Mişcarea a rămas o prioritate pentru Fonda

Actriţa este cunoscută pentru videoclipurile în care face aerobic. Acum, antrenamentele ei arată puţin diferit, dar este la fel de dedicată mişcării. Iese la plimbre în fiecare zi, face yoga. Indiferent de vârstă, Fonda va continua să se mişte. „Nu mă voi opri niciodată! Cel mai important lucru este să continui să mă mişc, să rămân activă. Asta fac şi aşa să rămân puternică.”, a spus ea. "

Exerciţiile fizice oferă beneficii incredibile şi pentru piele. Asociaţia Academiei Americane de Dermatologie arată că exerciţiile fizice „oferă oxigen şi nutrienţi celulelor pielii şi elimină impurităţile de pe piele, creând o strălucire după antrenament”.

Citeşte şi:

Ritualurile de frumuseţe ale actriţelor de altădată. Audrey Hepburn avea un truc inedit pentru gene superbe

Dieta minune a Monicăi Bârlădeanu. Mănâncă 5 mese pe zi şi arată impecabil

A rămas activă pentru a se menţine tânără

Jane Fonda a descoperit că un program încărcat îi dă energie şi o stare de bine. Pentru ea, aspectul de admirat nu s-a menţinut doar cu ajutorul produselor de frumuseţe pe care le-a ales, ci şi al concentrării pe pasiunile ei, care includ actoria. În ciuda faptului că are 84 de ani, nu este pregătită să renunţe.

FOTO: ShutterstockRecente

Jim Carrey foto  Shutterstock, Imdb jpg
Nicolas Cage jpg
Pamela Anderson foto  Shutterstock jpg
emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg