Pe lânga viaţa activă pe care o duce, mereu pe platourile de filmare sau la şedinţe foto, Monica Bârlădeanu are câteva reguli alimentare de la care nu se dezice. Se întâmplă şi să facă abuzuri, în general când nu are deloc timp de mese, însă recunoaşte că apoi ia măsuri în acest sens.

Citeşte şi: What’s Up nu-şi revine din trauma divorţului de Simina? Artistul face declaraţii incredibile: „Plâng întruna”

"Cred că cea mai mare fluctuaţie de greutate în timp a fost de 5 kg, iar asta se întâmplă de obicei în perioadele de haos, cu muncă muncă, când nu reuşesc să am o disciplină alimentară. Imediat ce îmi impun să scap de ele, e suficient să elimin carbohidraţii şi să mănânc la 3 ore porţii mici, bogate în proteine. Şi, ca să fie şi mai eficientă despărţirea de kg în plus, 40 de minute de alergare, de 4 ori pe săptămână, eficientizează totul", a spus Monica Bârlădeanu, într-un interviu acordat csid.ro.

Secretul siluetei perfecte: Monica Bârlădeanu nu mănâncă niciodată dulciuri

Întrebată care sunt alimentele pe care le-a exclus din regimul său de viaţă, Monica Bârlădeanu a răspuns prompt: "Dulcurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci."

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, despre prima experienţă sexuală: "Aveam aproape 17 ani. El era stângaci şi complexat"

Cum arată meniul zilnic al Monicăi Bârlădeanu?

Curioase ce mănâncă Monica Bârlădeanu într-o zi? Vedeta a răspuns în acelaşi interviu şi a dezvăluit încă un secret din dieta sa: nu consumă gluten.

"Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când", a explicat actriţa, potrivit sursei citate.