Jane Fonda dă sfaturi doamnelor de vârsta a treia

1 49151 original jpg jpeg

Actriţa Jane Fonda a lansat o carte în care le explică doamnelor aflate la vârsta a treia cum să se simtă bine în pielea lor, chiar dacă nu se mai află la prima tinereţe.

Jane,în vârstă de 73 de ani,este mai fericită şi mai împlinită ca niciodată. Tocmai fiindcă se află într-o aşa formă,a şi scos o carte în care le dă sfaturi doamnelor mai învârstă despre cum să se simtă fericite în pielea lor.

Jane Fonda este o fire foarte activă,căci îi place să facă mult sport,merge la dans alături de iubitul ei şi înregistrează DVD-uri cu lecţii de aerobic.

Astfel,în cartea sa,numită „Prime Time", Jane spune că femeile trebuie să rămână active şi optimiste chiar şi la vârste înaintate. Actriţa, citată de Mediafax, are şi un sfat pentru cele cărora exerciţiile fizice li se par prea dificile.

„Este mult mai bine să faci exerciţii alături de o persoană chipeşă",a afirmat ea.Jane este fiica cunoscutului actor Henry Fonda. La rândul ei,a avut o carieră strălucitoare,câştigând  două premii Oscar. Cel mai de succes rol al său este cel din pelicula „Pe Lacul Auriu", în care a jucat alături de tatăl său.

În prezent, Jane Fonda continuă să joace, iar „Pace, dragoste şi neînţelegeri",cel mai recent film al ei,se va lansa pe în cursul acestui an.Recente

Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg