Jenna Ortega nu se poate uita la Wednesday: „ Nu este momentul meu suprem de mândrie‟

Invitată într-un podcast, Jenna Ortega, protagonista din „Wednesdsay‟, a spus că nu îi place să se uite serialul care i-a adus faima în întreaga lume. Care este motivul său? 

image

Serialul „Wednesday‟ de pe Netflix s-a bucurat de mare succes în rândul telespectatorilor. Potrivit „The Guardian‟, doar în luna lansării, aventurile lui Wednesday Addams, jucată de Jenna Ortega (20 de ani), au avut peste un miliard de vizualizări pe platformă. Dar, în ciuda succesului, actrița din rolul principal a recunoscut că nu îi place să se uite la serialul care i-a adus faima în întreaga lume. 

Citește și: De ce nu clipește Jenna Ortega în serialul „Wednesday”: „Nu mi-am dat seama că o fac”

Invitată în podcastul „Armchair Expert‟, Jenna Ortega a spus că „Wednesday‟ nu se încadrează în categoria serialelor sale preferate. De asemenea, ea a subliniat că nu poate să urmărească scenele în care ea apare, deoarece nu se simte mândră de produsul final. 

„Nu pot să-mi urmăresc munca, dar pot să merg acasă de pe platoul de filmare și să spun că m-am simțit bine când am filmat o anumită scenă. În Wednesday, nu a existat nicio scenă în urma căreia să merg acasă și să spun: ok, va fi bine‟, a spus actrița, care a subliniat, totodată, că popularitatea pe care o are în acest moment îi aduce nesiguranță și stres: „Acum mulți oameni mă cunosc drept Wednesday. Nu este momentul meu suprem de mândrie pe plan intern. Se adaugă și un nivel în plus de nesiguranță și stres, pentru că acum primesc oferte, dar nu vreau să fiu recunoscută, în mod specific, pentru asta.‟ 

Și-a dorit să schimbe replicile 

În mod surprinzător, Jenna Ortega a mai precizat că, în timp ce filma pentru serial, a refuzat să spună anumite replici și chiar a insistat ca unele dintre ele să fie schimbate: „Tot ceea ce făcea ea (Wednesday), tot ceea ce trebuia să joc, nu avea deloc sens. A existat o rochie pe care a trebui să o poarte la un dans la școală și am spus: O, Doamne, îmi place! De fapt, trebuia să spun Nu‟. „Am fost nevoită să explic de ce nu am putut să fac anumite lucruri‟, a spus actrița, conform „Best Life‟. 

Sursă foto: Pinterest / Instagram -@jennaortega 



Recente

Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg