Jenna Ortega nu se poate uita la Wednesday: „ Nu este momentul meu suprem de mândrie‟

Invitată într-un podcast, Jenna Ortega, protagonista din „Wednesdsay‟, a spus că nu îi place să se uite serialul care i-a adus faima în întreaga lume. Care este motivul său? 

image

Serialul „Wednesday‟ de pe Netflix s-a bucurat de mare succes în rândul telespectatorilor. Potrivit „The Guardian‟, doar în luna lansării, aventurile lui Wednesday Addams, jucată de Jenna Ortega (20 de ani), au avut peste un miliard de vizualizări pe platformă. Dar, în ciuda succesului, actrița din rolul principal a recunoscut că nu îi place să se uite la serialul care i-a adus faima în întreaga lume. 

Citește și: De ce nu clipește Jenna Ortega în serialul „Wednesday”: „Nu mi-am dat seama că o fac”

Invitată în podcastul „Armchair Expert‟, Jenna Ortega a spus că „Wednesday‟ nu se încadrează în categoria serialelor sale preferate. De asemenea, ea a subliniat că nu poate să urmărească scenele în care ea apare, deoarece nu se simte mândră de produsul final. 

„Nu pot să-mi urmăresc munca, dar pot să merg acasă de pe platoul de filmare și să spun că m-am simțit bine când am filmat o anumită scenă. În Wednesday, nu a existat nicio scenă în urma căreia să merg acasă și să spun: ok, va fi bine‟, a spus actrița, care a subliniat, totodată, că popularitatea pe care o are în acest moment îi aduce nesiguranță și stres: „Acum mulți oameni mă cunosc drept Wednesday. Nu este momentul meu suprem de mândrie pe plan intern. Se adaugă și un nivel în plus de nesiguranță și stres, pentru că acum primesc oferte, dar nu vreau să fiu recunoscută, în mod specific, pentru asta.‟ 

Și-a dorit să schimbe replicile 

În mod surprinzător, Jenna Ortega a mai precizat că, în timp ce filma pentru serial, a refuzat să spună anumite replici și chiar a insistat ca unele dintre ele să fie schimbate: „Tot ceea ce făcea ea (Wednesday), tot ceea ce trebuia să joc, nu avea deloc sens. A existat o rochie pe care a trebui să o poarte la un dans la școală și am spus: O, Doamne, îmi place! De fapt, trebuia să spun Nu‟. „Am fost nevoită să explic de ce nu am putut să fac anumite lucruri‟, a spus actrița, conform „Best Life‟. 

Sursă foto: Pinterest / Instagram -@jennaortega Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg