Lisa Loring a avut puține lucruri în comun cu Wednesday. Nu i-a fost ușor să o joace!

La doar cinci ani și jumătate, Lisa Loring și-a luat în serios rolul de actriță. Ea a fost cea care a jucat-o pentru prima oară pe Wednesday, din „Familia Addams‟, însă ce părere avea actrița despre personajul său iconic? Se asemăna cu fiica lui Gomez și a Morticiei? 

image

Fanii celebrului personaj Wednesday, din „Familia Addams‟, au primit, la finalul lunii ianuarie, vestea că Lisa Loring s-a stins din viață la 64 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. Actrița de origine americană a fost cea care a dat pentru prima oară viață acestui personaj, un rol pe cât de adorabil, pe atât de morbid, lăsând „o moștenire uriașă pentru lumea divertismentului‟, după cum a declarat scriitoarea Laurie Jacobson. 

Lisa Loring, în lumina reflectoarelor de la cinci ani 

Lisa Loring s-a născut în Kwajalein, Insulele Marshall, pe 16 februarie 1958. Pentru că părinții ei au divorțat când ea încă nici nu împlinise vârsta de trei ani, a fost nevoită să se mute în diferite colțuri ale lumii. După divorțul părinților, Lisa Loring a locuit în Honolulu, apoi în Los Angeles, unde și-a început cariera de model, pe când era doar o copilă. Când a împlinit cinci ani, Loring a apărut pentru prima oară pe micile ecrane în serialul „Dr. Kildare‟ (1964). 

A cucerit telespectatorii, așa că a primit un nou rol ce urma să îi schimbe viața - Wednesday Addams. În interviurile pe care le acorda, Lisa Loring avea doar cuvinte de laudă la adresa echipei, pe care o numea „familie‟. „A fost ca o familie adevărată - nu ai fi putut alege o distribuție mai bună și o echipă mai bună‟, spunea actrița, în 2017, potrivit „Best Life‟. „Carolyn Jones, John Astin - Gomez și Morticia - au fost ca niște părinți pentru mine. Au fost grozavi‟, puncta ea. 

Citește și: De ce nu clipește Jenna Ortega în serialul „Wednesday‟: „Nu mi-am dat seama că o fac‟

Deși Lisa Loring s-a simțit excelent pe platourile de filmare, ea a întâmpinat și provocări. Pentru că avea doar cinci ani și jumătate când și-a primit rolul, nu știa să citească, așa că a fost nevoită să-și memoreze replicile: „A trebuit să învăț să memorez, înainte să citesc, pentru că aveam doar cinci ani și jumătate când am început‟, și-a amintit ea. Cu toate acestea, Loring a reușit să o joace excelent pe Wednesday cu care, potrivit ei, avea puține lucruri în comun. Când a fost întrebată dacă personajul i se aseamănă, actrița a precizat: „Nu cred, nu. Îmi plac perlele, dantela și lucrurile frumoase, iar lui Wednesday îi plăcea întunericul, lucrurile înfricoșătoare‟. 

image

Vezi și: Christina Ricci, despre noua generație de la Hollywood: „O, Doamne, asta este uimitor! Avem voie să facem asta?‟

Lisa Loring a avut două fiice 

Actrița Lisa Loring s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 15 ani, cu iubitul ei din copilărie, Farrell Foumberg, cu care a avut o fiică, pe Vanessa Foumberg. La un an distanță, ea a divorțat și s-a căsătorit cu Doug Stevenson. În timpul căsniciei, a adus-o pe lume pe Marianne Stevenson, al doilea copil al său. Nici cea de-a doua căsnicie nu a rezistat, ea căsătorindu-se de două ori de la divorțul de Doug. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg