Lisa Loring a avut puține lucruri în comun cu Wednesday. Nu i-a fost ușor să o joace!

La doar cinci ani și jumătate, Lisa Loring și-a luat în serios rolul de actriță. Ea a fost cea care a jucat-o pentru prima oară pe Wednesday, din „Familia Addams‟, însă ce părere avea actrița despre personajul său iconic? Se asemăna cu fiica lui Gomez și a Morticiei? 

image

Fanii celebrului personaj Wednesday, din „Familia Addams‟, au primit, la finalul lunii ianuarie, vestea că Lisa Loring s-a stins din viață la 64 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. Actrița de origine americană a fost cea care a dat pentru prima oară viață acestui personaj, un rol pe cât de adorabil, pe atât de morbid, lăsând „o moștenire uriașă pentru lumea divertismentului‟, după cum a declarat scriitoarea Laurie Jacobson. 

Lisa Loring, în lumina reflectoarelor de la cinci ani 

Lisa Loring s-a născut în Kwajalein, Insulele Marshall, pe 16 februarie 1958. Pentru că părinții ei au divorțat când ea încă nici nu împlinise vârsta de trei ani, a fost nevoită să se mute în diferite colțuri ale lumii. După divorțul părinților, Lisa Loring a locuit în Honolulu, apoi în Los Angeles, unde și-a început cariera de model, pe când era doar o copilă. Când a împlinit cinci ani, Loring a apărut pentru prima oară pe micile ecrane în serialul „Dr. Kildare‟ (1964). 

A cucerit telespectatorii, așa că a primit un nou rol ce urma să îi schimbe viața - Wednesday Addams. În interviurile pe care le acorda, Lisa Loring avea doar cuvinte de laudă la adresa echipei, pe care o numea „familie‟. „A fost ca o familie adevărată - nu ai fi putut alege o distribuție mai bună și o echipă mai bună‟, spunea actrița, în 2017, potrivit „Best Life‟. „Carolyn Jones, John Astin - Gomez și Morticia - au fost ca niște părinți pentru mine. Au fost grozavi‟, puncta ea. 

Citește și: De ce nu clipește Jenna Ortega în serialul „Wednesday‟: „Nu mi-am dat seama că o fac‟

Deși Lisa Loring s-a simțit excelent pe platourile de filmare, ea a întâmpinat și provocări. Pentru că avea doar cinci ani și jumătate când și-a primit rolul, nu știa să citească, așa că a fost nevoită să-și memoreze replicile: „A trebuit să învăț să memorez, înainte să citesc, pentru că aveam doar cinci ani și jumătate când am început‟, și-a amintit ea. Cu toate acestea, Loring a reușit să o joace excelent pe Wednesday cu care, potrivit ei, avea puține lucruri în comun. Când a fost întrebată dacă personajul i se aseamănă, actrița a precizat: „Nu cred, nu. Îmi plac perlele, dantela și lucrurile frumoase, iar lui Wednesday îi plăcea întunericul, lucrurile înfricoșătoare‟. 

image

Vezi și: Christina Ricci, despre noua generație de la Hollywood: „O, Doamne, asta este uimitor! Avem voie să facem asta?‟

Lisa Loring a avut două fiice 

Actrița Lisa Loring s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 15 ani, cu iubitul ei din copilărie, Farrell Foumberg, cu care a avut o fiică, pe Vanessa Foumberg. La un an distanță, ea a divorțat și s-a căsătorit cu Doug Stevenson. În timpul căsniciei, a adus-o pe lume pe Marianne Stevenson, al doilea copil al său. Nici cea de-a doua căsnicie nu a rezistat, ea căsătorindu-se de două ori de la divorțul de Doug. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg