Jennifer Lopez are concurenţă serioasă! Cine este cea mai apreciată cântăreaţă din casa lui Ben Affleck

1 702a4f4fec638b281b03a32c14927195 jpg jpeg

JLo este una dintre cele mai apreciate artiste din lume, însă surprinzător în casa iubitului ei, Ben Affleck, o altă vedetă internaţională este pe primul loc.

Vestea că JLo s-a întors în braţele lui Affleck, după 17 ani de la despărţirea lor, din anul 2004, i-a surprins pe mulţi şi i-a adus, din nou, în centrul atenţiei publice. Apropiaţii cuplului spun că după împăcare, actorul Ben Affleck şi Jennifer Lopez formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, din lume, şi se iubesc mai mult ca la început. Affleck o răsfaţă pe JLo cu cadouri scumpe, iar artista este cu zâmbetul pe buze la fiecare apariţie publică alături de actor.

Citeşte şi: Cum e văzută la Hollywood relaţia dintre Jennifer şi Affleck? O actriţă: „N-am citit în viaţa mea despre Jennifer!”

Relaţia celor doi pare a fi una de invidiat, însă în cadrul emisiunii „The Kelly Clarkson Show‟, Ben Affleck a mărturisit că fiicele lui, Seraphina Rose şi Violet, iubesc o altă artistă. Despre cine este vorba?

În ciuda faptului că au un tată celebru, fetele lui Ben Affleck încă sunt surprinse de celebrităţile lor preferate. În emisiunea lui Kelly Clarkson, actorul a spus că fiicele lui o iubesc atât de mult pe Taylor Swift, încât atunci când s-au întâlnit cu artista, ele au amuţit şi nu au putut scoate vreun cuvânt: „Vă spun că sunt cele mai mari fane ale lui Taylor Swift. Când s-au întâlnit cu ea, eu le-am spus: am venit până aici, e Taylor Swift, iar fetele au amuţit‟, a spus el.

Actorul este şi tatăl lui Samuel, fiul său în vârstă de 9 ani, pe care îl are cu Jennifer Garner: „Viaţa mea este mai bună şi sunt mai fericit când sunt în preajma copiilor mei. Cu toţii vrem să le transmitem tot ce e mai bun copiilor noştri‟, a specificat Ben Affleck, în emisiunea „Good Morning America‟, în cadrul căreia a vorbit, de curând, despre viaţa sa de familie. 

Sursă foto: PinterestRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg