J-Lo, despre sacrificiile meseriei: „Am crezut că o să îmi pierd mințile‟

Jennifer Lopez (52 de ani) a reușit să își construiască o carieră de succes, după ce a lansat primul său hit „If You Had My Love‟. Celebritatea a venit însă la pachet și cu riscuri, printre care atacurile de panică. 

image

J-Lo trece, în prezent, poate prin cel mai frumos moment al vieții sale. De când s-a logodit cu actorul Ben Affleck, vedeta radiază de fericire și nu ezită să își manifeste dragostea în public, prin gesturi tandre. De altfel, ea este una dintre cele mai bine cotate artiste din lume, cu o avere estimată la 400 milioane de dolari, conform publicației „Parade‟. 

image

 (Jennifer Lopez și iubitul ei, Ben Affleck) 

Citește și: Cum e văzută la Hollywood relația dintre Lopez și Affleck? O actriță: „N-am citit în viața mea despre Jennifer‟ 

Sacrificiile meseriei 

Ca să ajungă la acest nivel, Jennifer Lopez a făcut multe sacrificii. Ea a declarat, de curând, că a avut momente când a pierdut echilibrul între muncă și viața personală, lucru care i-a cauzat atacuri de panică: „Eram complet înghețată. Făcusem din munca mea o prioritate și renunțesem la nevoile de auto-îngrijire. M-am trezit paralizată fizic, nu puteam vedea clar. Apoi, simptomele fizice pe care le aveam au început să mă sperie și frica s-a agravat‟, a povestit artista. 

Jennifer Lopez: „L-am întrebat pe doctor dacă înnebunesc‟ 

J-Lo a spus că acel moment, cu siguranță, a fost un atac de panică clasic, provocat de epuizare, dar în acel moment nu știa cum să descrie ceea ce simțea. Bodyguardul său a sesizat ce i se întâmpla și a dus-o la medic: „Când am ajuns acolo, puteam măcar să vorbesc din nou și eram atât de îngrozită, încât am crezut că îmi pierd mințile. L-am întrebat pe doctor dacă înnebunesc. El a spus că trebuie să dorm între 7 și 9 ore pe noapte. Mi-a spus să nu beau cofeină și să mă asigur că îmi fac antrenamentele. Mi-am dat seama că acestea sunt consecințele ignorării a ceea ce avea nevoie corpul și mintea mea pentru a fi sănătoase‟, a constat ea. 

Soluția a fost și rețeta frumuseții

De altfel, aceste episoade tulburătoare au făcut-o să înțeleagă cât de important este somnul în viața ei. „Nu prețuim somnul. Apreciem munca din greu și ne lăsăm prinși în această cursă de șobolani. Totuși, am descoperit că somnul este, pentru mine, cel mai important secret al frumuseții. A fost o perioadă din viața mea în care obișnuiam să dorm între 3 și 5 ore pe noapte. Eram pe platourile de filmare toată ziua, în studio toată noaptea, iar în weeeknd filmam videoclipuri. Aveam 20 de ani și credeam că sunt invincibilă‟, a constat J-Lo. 

Vezi și: Ce face Jennifer Lopez să rămână veșnic tânără 

În prezent, artista respectă întru totul orele de somn și spune că acesta este și secretul pentru care are un ten frumos: „Mă gândesc la odihnă ca la o mică mașină a timpului. Practic, te întinzi și intri într-un spațiu în care te odihnești, apoi ieși o persoană nouă, mai tânără decât erai înainte. Uneori mă trezesc și spun: «Wow! Tocmai am îndepărtat 10 ani de pe fața mea»‟, a povestit J-Lo. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest  



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg