„Jocurile de noroc mi-au distrus căsnicia“

1 80311 original jpg jpeg

Când spui bărbatul perfect, te gândeşti la acel om care îţi este atât de drag, încât i-ai accepta orice defect. Pe soţul meu, Matei, îl vedeam fără cusur şi îmi doream să îmi petrec restul zilelor în preajma lui. Asta până i-am descoperit slăbiciunea – una care a distrus tot ce era mai frumos între noi.

Îndrăgostiţi din facultate

L-am cunoscut pe Matei în urmă cu doi ani, la o petrecere din facultate, şi de atunci am rămas de nedespărţit. Aveam multe în comun, aşa că am decis repede să ne logodim. Au urmat nunta, prima noastră casă cumpărată împreună, prima maşină, după care Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea noastră: un băieţel superb. Eram încă la început de drum, dar câştigam destul de bine şi aveam cu ce să ne întreţinem, plus că şi familia ne ajuta foarte mult cu cele necesare, aşa că nu duceam lipsă de bani. Fiind foarte tineri, ne-am făcut tot felul de prieteni cu care ieşeam în timpul liber. Nu mi-am dat seama că era anturajul care avea să-l schimbe pe soţul meu.

Datori vânduţi

Totul mergea destul de bine, asta până într-o zi când, fără să vreau, am descoperit un lucru care m-a pus pe gânduri. Matei era cu copilul la cumpărături, iar eu făceam curăţenie. Într-un sertar ticsit cu acte, am dat peste nişte hârtii, un fel de înştiinţări de plată cum că aveam datorii la bancă de ordinul zecilor de mii. Am aflat că soţul meu făcuse mai multe împrumuturi despre care nu-mi spusese nimic şi că eram datori vânduţi. Pe moment, am avut un şoc, dar abia după ce am recitit fiecare foaie mi-am dat seama cât de grave erau lucrurile. Nu puteam să îmi explic ce făcea cu banii şi, mai ales, de ce eu nu ştiam nimic de toată povestea asta.

Am decis să-l urmăresc

Ca să aflu care era sursa reală a datoriilor, am decis să nu-mi întreb soţul nimic, ca să evit minciunile. În schimb, am început să-l urmăresc. Ştiam că, de fiecare dată când ieşea de la serviciu, îmi telefona că mai stă câteva ore cu colegii, la o bere - lucru care nu mă deranja. Aşa că, într-o seară, l-am pândit la terminarea lucrului. Într-adevăr, era însoţit de mai mulţi colegi şi prieteni de-ai noştri şi se îndreptau cu toţii spre maşini. Am luat un taxi şi i-am urmărit. Am crezut că se opresc la o terasă, ceva – dar, în loc de asta, ei au intrat într-o sală de jocuri. Şi nu într-una oarecare, ci într-un cazino exclusivist. L-am mai urmărit şi în serile următoare. Aşa mi-am dat seama că soţul meu devenise dependent de jocurile de noroc, la care îşi pierdea toţi banii, trăind cu iluzia că îi va recupera sau că îi va înmulţi.

I-am cerut să renunţe

A venit şi momentul explicaţiilor. Mi-am luat inima în dinţi şi i-am spus tot ce aveam pe suflet.

Nu m-am aşteptat să recunoască din prima, însă a sfârşit prin a mărturisi totul. Mi-a spus că are o pasiune de care nu poate scăpa şi că trebuie să îl accept aşa cum e, altfel ne despărţim. Mi-a promis că va rezolva cu datoriile şi că nu am niciun motiv să mă îngrijorez. Am început să plâng, însă mi-a întors spatele şi a plecat să doarmă în altă parte. Atunci am înţeles că el deja făcuse o alegere, iar eu nu făceam parte din ea. Am luat copilul, am făcut bagajele şi am plecat. De atunci, mi-am jurat că niciun bărbat nu mă va mai face să sufăr. Pot spune că a fost cea mai urâtă experienţă din viaţa mea – şi mă bântuie şi acum...Recente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg