Jojo a născut un băiat de nota 10!

1 48661 original jpg jpeg

Jojo a născut în noaptea de joi spre vineri, la ora 01:20. Băieţelul de 3, 370 kg şi 51 cm lungime se numeşte Achim Ioan şi a primit nota 10 din partea medicilor.

Cătălina Grama,actriţa cunoscută ca Jojo,a născut noaptea trecută un băieţel. Micuţul a primit numele de Achim Ioan şia primit nota 10 la naştere(scor APGAR). Greutate:3,370 kilograme. Lungime:51 de centimetri.

Jojo a fost asistată în timpul naşterii de o echipă de medici coordonată de Adriana Coroama,medic specialist obstretică ginecologie,alături de Alina Ilici,medic specialist neonatologie.

Noului-născut i s-au recoltat şi stocat celule stem la Banca Centrală de Celule Stem Regina Maria,potrivit Mediafax.

"Regina Maria a devenit pentru trei zile raiul meu pe pământ. Am trăit cea mai mare minune a vieţii mele atunci când doamna doctor Adriana Coroama mi-a aşezat fiul în braţe! Am avut o echipă de medici-îngeri păzitori în adevăratul sens al cuvântului. Au avut grijă cu toţii ca miracolul naşterii să se petreaca armonios, aşa cum mi-am imaginat. Au fost nouă luni divine pentru mine... Am fost copleşită de bucurii şi emoţii noi în fiecare zi. Între mine şi fiul meu s-a creat o legătură puternică încă dinainte de naştere. Momentul în care soţul meu l-a luat în braţe mi s-a părut a fi cel mai frumos din viaţa mea. Le suntem recunoscători tuturor celor ce ne-au fost aproape",a declarat Cătălina Grama într-un comunicat de presă

Jojo este căsătorită cu Ionuţ Grama din 2009. Actriţa face parte din echipa care realizează emisiunile „Land of Jokes” şi „Serviciul Român de Comedie” la Pro TV.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg