Justin Bieber acuzat de abuz sexual! Ce a răspuns vedeta

1 shutterstock 1674726574 jpg jpeg

Justin Bieber este din nou în centrul atenţiei după ce a fost acuzat de viol! Vedeta s-a văzut nevoită să răspundă acuzaţiei grave cum că, după concertul său din Austin, Texas, din 2014, a abuzat sexual o fană.

Duminică dimineaţă, 21 iunie 2020, tânăra femeie a povestit pe contul ei de Twitter cum a fost agresată sexual de Justin Bieber, la scurt timp după concert. Nu a menţionat, însă, de ce a ţinut sub tăcere posibilul act criminal timp de şase ani. La aproape o zi de la acuzaţie, a venit şi răspunsul lui Bieber, acum căsătorit cu Hailey Baldwin.

"Vă pot demonstra"!

"În mod normal nu răspund la provocări, întrucât am avut de-a face cu acuzaţii aleatorii întreaga mea carieră, dar după ce am vorbit cu soţia şi cu echipa mea, am decis să vorbesc despre această problemă în seara asta", a scris el duminică seara pe contul său de Twitter.

"Zvonurile sunt zvonuri, dar abuzul sexual nu este ceva peste care trec uşor cu vederea. Am vrut să răspund imediat, dar din respect pentru atât de multe victime care se confruntă zilnic cu asemenea probleme, am vrut să mă asigur că am adunate toate datele înainte de a face vreo declaraţie," a adăugat vedeta.

Tânăra, identificată doar cu prenumele, Danielle, susţine că l-a vizitat pe Justin Bieber în camera lui de la hotelul Four Seasons din Austin, în ziua de 9 martie, după ce cântăreţul a avut o apariţie-surpriză la festivalul SXSW. Ea detaliază, apoi, că a avut loc o apropiere "fierbinte" între ei, care a culminat cu Bieber desfăcându-i nasturii de la pantaloni şi forţând un act sexual împotriva voinţei ei.

"Nu este adevărat! De fapt, vă voi demonstra imediat că nici măcar nu am fost în acel loc," a comentat cântăreţul, care la acea dată avea 20 de ani.

El a explicat, apoi, că a fost la acel eveniment împreună cu prietena sa de atunci, Selena Gomez, postând chiar poze cu aceasta, după concert, publicate atunci de revista Us Weekly. De asemenea, vedeta a postat şi o corespondenţă care arată că în noaptea în care s-ar fi produs violul, pe 9 martie, el a stat împreună cu Selena şi câţiva prieteni într-un apartament Airbnb, iar pe 10 martie a stat la hotelul Westin.



Recente

Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg