Justin Bieber, plătit regește de fiul celui mai bogat om din Asia

Justin Bieber (30 de ani) a fost plătit regește de fiul celui mai bogat om din Asia pentru a cânta la petrecerea înaintea nunții sale. Pentru ce sumă a acceptat artistul să călătorească din Statele Unite ale Americii tocmai în India? 

image

Pregătirile pentru cea mai așteptată nuntă a anului sunt în toi! Miliardarul Anant Ambani, cu o avere de peste 120 de miliarde de dolari, se va căsători pe 12 iulie cu Radhika Merchant, fiica unui alt afacerist bogat, iar până atunci, cei doi au dat mai multe petreceri la care a participat numeroși oameni bogați și vedete de talie internațională. 

Suma pe care a primit-o Justin Bieber pentru concertul privat din India 

Citește și acest articol: Nunta anului 2024 are un cod vestimentar de nouă pagini! 

La cea mai recentă petrecere, atmosfera a fost întreținută de nimeni altul decât Justin Bieber, care a călătorit din Statele Unite ale Americii în Mumbai, India, pentru a-i cânta miliardarului. Potrivit publicației „Mirror‟, artistul a făcut un spectacol senzațional, iar în playlist a inclus piesele sale de top, inclusiv „Love Yourself‟, „Where Are U Now‟ și „Peaches‟. De altfel, cântărețul a publicat pe conturile sale de socializare o serie de fotografii de la petrecerea miliardarului. 

image

Ce sumă a primit Justin Biber pentru prestația din India? 

Să îți cânte Justin Biber la petrecere nu este ieftin! Asta pentru că artistului i-ar fi intrat în conturi 10 milioane de dolari pentru prestația sa, mai mult decât onorariul său obișnuit de 2,5 - 6 milioane de dolari pentru evenimentele private. Imediat după concert, Justin Bieber a zburat acasă, pentru a-i fi alături soției sale, Hailey Bieber, care este însărcinată cu primul copil al cuplului. 

Vezi și acest articol: A dat lovitura! Cum a reușit Justin Bieber să își dubleze averea 

Conform tradiției, distracția dinaintea nunții continuă cu prestații ale altor vedete internaționale! Potrivit presei internaționale, rapperul Drake și cântărețele Adele și Lana Del Rey vor cânta la ceremonii. De asemenea, pe 2 martie, Rihanna a fost cea care a întreținut atmosfera la o petrecere organizată în cinstea celebrului cuplu, iar pentru concertul său, cântăreața ar fi primit între 5 și 9 milioane de dolari. 

Sursă foto: Instagram @justinbieber Recente

Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg