Divorțează Justin și Hailey Bieber? Detaliile care îi dau de gol

În pozele de pe rețelele de socializare, cântărețul Justin Bieber și soția lui, fotomodelul Hailey Bieber, par foarte fericiți, însă realitatea ar fi alta… Potrivit unor experți în limbajul trupului, cei doi ar fi în prag de divorț. Ce detalii îi dau de gol? 

image

Justin Bieber și Hailey Bieber, în vârstă de 30 de ani, respectiv 27, s-au căsătorit în anul 2018, iar de atunci artistul nu s-a ferit să declare public că mariajul „este un lucru dificil‟ și că a avut așteptări mai mari de la relația lui. Căsnicia nu a fost ferită de certuri și dificultăți, iar în repetate rânduri s-a speculat că sunt în prag de divorț. Chiar și acum, la aproape șase ani de când și-au unit destinele, unele voci spun că Justin Bieber ar urma să devină burlac. 

Citește și: Cupluri care nu au avut relații intime până la nuntă. Justin: „Sexul poate provoca multă durere” 

Divorțează Justin și Hailey Bieber? 

Pe rețelele de socialize și la evenimentele publice, Justin și Hailey Bieber pozează în cuplul perfect, însă soarta căsniciei lor este pusă sub semnul întrebării, anunță „Bright Side‟.

Mai mulți experți în limbajul trupului le-au analizat comportamentul, iar veștile nu sunt bune pentru fanii lor. Se pare că atitudinea lui Justin pe care o adoptă în ultimele fotografii postate pe Instagram denotă „plictiseală‟ și „dorința de a face o schimbare‟, în timp ce Hailey arată „maturitate‟ și „rafinament‟. Mai mult decât atât, se pare că nici compatibilitatea dintre cei doi nu ar fi la cote maxime, deoarece Hailey și Justin ar evita să se privească în ochi în timp ce se află pe covorul roșu, așa cum se întâmplă în cazul cuplurilor fericite și longevive. 

Vezi și: Justin Bieber, confesiuni despre sex - de la partide în trei la pornografia gay 

Justin Bieber nu mai poartă verighetă 

Un alt motiv pentru care se crede că divorțul lui Justin Bieber este iminent ar fi dat de faptul că artistul a renunțat să mai poarte verighetă. Într-o postare de pe contul său de Instagram, fanii au remarcat că artistul a renunțat la bijuterie. 

image

Hailey Bieber dezminte! 

Din cauza zvonurilor apărute, Hailey Biber a ținut să precizeze că mariajul ei cu Justin Bieber nu se încheie, deși ea a apărut neînsoțită la evenimentul care a avut loc înainte de Premiile Oscar. Pe contul ei de TikTok, Hailey a precizat că despărțirea este „doar o poveste‟ și „o iluzie‟, însă rămâne de văzut dacă opiniile experților se vor adeveri…

Sursă foto: Pinterest, Instagram@justinbieber / @haileybieber  



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg