A dat lovitura! Cum a reușit Justin Bieber să își dubleze averea

Cântărețul Justin Bieber, în vârstă de 28 de ani, și-a vândut drepturile asupra întregului său catalog muzical, iar suma pe care a primit-o este una impresionantă. Cât a valorat toată munca depusă de Biber? 

image

De când s-a lansat, în anul 2009, Justin Bieber a scos șase albume, care conțin numeroase single-uri și colaborări cu artiști mari, precum: Nicki Minaj, Post Malone, DJ Khaled, Lil Wayne, Ed Sheeran și Ariana Grande. A vândut 150 de milioane de discuri în întreaga lume și a devenit unul dintre cei mai de succes cântăreți din istorie.

Decizia importantă din cariera lui Bieber

De curând, artistul de origine canadiană a făcut o tranzacție importantă pentru cariera sa. El și-a vândut drepturile muzicale către compania „Hipgnosis Songs‟, la fel cum au făcut-o, în trecut, și alți artiști cunoscuți, precum: Shakira, Beyonce, Barry Manilow și Bob Dylan. 

Compania deține acum drepturile pentru 290 de melodii din catalogul lui Bieber, inclusiv pentru cele mai mari hituri ale artistului, așa cum sunt piesele: „Baby‟, „Love Yourself‟ și „Sorry‟.

Justin Bieber și-a dublat averea 

Odată cu tranzacția făcută, cântărețul și-a mărit considerabil averea pe care o deține. Dacă la finalul anului 2022, Justin Bieber avea în conturi 285 de milioane de dolari, acum acesta deține de două ori mai mult, adică 485 de milioane de dolari. 

Citește și: Justin Bieber tocmai și-a primit noua mașină: Lamborghini Aventador S

Decizia de a-și vinde drepturile muzicale i-a adus artistului 200 de milioane de dolari, adică 162 milioane de lire sterline, informează publicația „Mirror‟. Compania a încheiat anterior înțelegeri și cu alți artiști, dar această achiziție este una dintre cele mai mari pe care le-a făcut vreodată. 

Potrivit „Variety‟, Merck Mercuriadis, fondator și CEO al companiei „Hipgnosis‟, a declarat: „Impactul lui Justin Bieber asupra culturii globale a fost, cu adevărat, remarcabil în ultimii ani. Această achiziție se numără printre cele mai mari oferte făcute vreodată cu un artist cu vârsta de până în 70 de ani, așa că puterea acestui catalog este incredibilă. Are aproape 82 de milioane de ascultători lunari și peste 30 de milioane de streamuri doar pe Spotify‟. 

Vezi și: Justin Bieber, acuzat de abuz sexual! Ce a răspuns vedeta 

„Hipgnosis Songs‟, a cumpărat recent și catalogul muzical al lui Justin Timberlake. Cântărețul și-a vândut drepturile pentru suma de 100 de milioane de dolari, în luna mai a anului trecut. Artistul, cunoscut pentru piesele „Cry Me A River‟ și „Mirrors‟, a spus: „Sunt încântat să colaborez cu Hipgnosis - prețuiește artiștii și munca lor creativă‟. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Youtube Recente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg