Kate Hudson, Cameron Diaz şi fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, triunghiul amoros care a zguduit Hollywoodul

1 1 jpg jpeg

Actriţa Kate Hudson şi fostul sportiv Alex Rodriguez şi-au încheiat scurta lor relaţie în 2010, pentru că A-Rod n-o putea uita pe fosta lui iubită, Madonna. Însă individul n-a rămas singur mult timp, o altă blondă superbă s-a lăsat cucerită de farmecul său irezistibil. Sau chiar i-a devenit iubită când cea care-i fusese parteneră până atunci nu devenise încă fostă...

Cameron Diaz a devenit iubita lui Rodriguez la scurt timp după ce acesta s-a despărţit de Hudson sau chiar în timp ce amorezii îşi negociau despărţirea, lucru care a fost analizat pe toate părţile de tabloidele vremii, care evidenţiau existenţa unui triunghi amoros cât se putea de interesant.

Us Weekly a publicat, la acea vreme, un material exploziv despre unul dintre cele mai răsunătoare triunghiuri amoroase care au existat vreodată la Hollywood. Revista susţineae că rivalitatea dintre cele două actriţe atinsese cote alarmante în momentul în care Alex Rodriguez a devenit iubitul lui Cameron Diaz.

“Kate nu poate s-o sufere pe Cameron”, a dezvăluit o sursă pentru revista respectivă. “S-a enervat la culme că A-Rod este împreună cu Cameron acum!”, conchide aceasta.

Page Six a ţinut să precizeze că idila dintre fostul sportiv american şi superba Cameron nu era nimic altceva decât o relaţie obişnuită, bazată pe atracţie fizică, în care niciunul dintre ei nu cerea exclusivitate de la celălalt şi nu avea pretenţii să rămână împreună o viaţă întreagă.

E cunoscut faptul că Rodriguez, care a fost logodit cu Jennifer Lopez până anul trecut, este un cuceritor pe bandă rulantă, se implică în relaţii sentimentale, dar nu renunţă la mici sau chiar mari flirturi şi cu alte femei. Se pare că exact acesta a fost şi motivul pentru care Kate a renunţat la el. În timp ce îl susţinea din tribune, la meciurile lui, A-Rod nu ezita să-şi menţină constant numărul admiratoarelor lui, iar în Miami existau multe frumuseţi care ar fi făcut orice ca să petreacă câteva clipe în compania lui.

Aşadar, Hudson i-a dat papucii lui Alex în decembrie 2010, lucru care a făcut posibilă idila dintre sportiv şi altă superbitate de la Hollywood – Cameron Diaz, care, la numai câteva săptămâni, se afla cu acesta la o petrecere Super Bowl ca iubită oficială a lui.

După cum îl ştim pe acest Don Juan, cele două idile ale lui s-au suprapus o scurtă bucată de vreme, mai ales că răfuiala dintre actriţe s-a intensificat destul de mult după ce Diaz s-a afişat la braţul sportivului. Şi e posibil să şi existe dovezi în acest sens. Diaz a fost zărită părăsind apartamentul de 30.000 de dolari ale lui Rodriguez pe vremea când se ştia că el era încă iubit şi susţinut de Hudson la fiecare meci de-al lui. La acea vreme au existat până şi zvonuri despre Kate care, disperată cum era că-l poate pierde pe Alex, şi-a făcut implanturi mamare.  

Se pare că Hudson era convinsă că Diaz se răzbună pe ea şi de aceea i l-a suflat pe Alex de sub nas când Kate mai avea însă sentimente pentru el sau chiar era încă împreună cu el. De ce s-ar răzbuna Cameron pe Hudson? Pentru că vedeta din “Almost Famous” s-a cuplat cu Justin Timberlake în 2007 la numai câteva zile după ce Diaz îşi încheiase relaţia de patru ani cu cântăreţul.

“Kate consideră că a venit momentul să-şi ia revanşa!”, susţine cineva din anturajul actriţei, pentru Us Weekly. “Kate e de părere că Diaz este o actriţă de-o anumită vârstă, trecută de prima tinereţe, care încearcă să se menţină cu orice chip în prim plan la Hollywood”, a continuat sursa cu pricina.

Însă e posibil ca Diaz să fi avut alte planuri şi să nu-şi bată capul cu astfel de răzbunări meschine, cine ştie?! “Cameron consideră o glumă bună că Hudson s-ar fi supărat pe ea… Kate nu suportă să stea singură, să nu fie implicată în nicio relaţie amoroasă, şi de aceea şi-a făcut în minte tot acest scenariu absurd!”

Oricum, mica răfuială dintre cele două actriţe n-a durat mult. În 2012, au fost zărite amândouă la ceremonia de acordare a premiilor Oscar şi la evenimentele de după acest eveniment şi nu părea că exista niciun resentiment din partea lor. Dimpotrivă. În 2013, cele două staruri hollywoodiene chiar au recunoscut că sunt bune prietene.

Foto - Shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg