Kate Middleton şi Prinţul William, căsnicie predestinată. Ce meserii au avut cei doi într-o viaţă anterioară

2 32591943 391716204676543 3854879812703223808 n jpg jpeg

Unele cupluri se potrivesc atât de mult, încât am putea crede că au fost predestinate să trăiască o relaţie unică. Aceste persoane se completează perfect, încât pare că s-au mai întâlnit şi într-o altă viaţă şi şi-au promis că şi în aceasta se vor regăsi. Este cazul şi cuplului regal Kate-William, despre care astrologii spun că întâlnirea lor nu a fost întâmplătoare.

Prinţul William şi Kate Middleton s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2001, în timp ce amândoi erau studenţi, la Universitatea Andrews din Scoţia. Între cei doi a fost chimie de la început şi au devenit prieteni din prima. Între timp, au descoperit că îi leagă multe lucruri - sportul, pasiunea pentru studii şi eleganţa. Astăzi, după 20 de ani de la prima întâlnire, cei doi Duci formează un cuplu solid şi au împreună trei copii, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louise. Fericirea lor pare că nu este întâmplătoare! Astrologii spun că lui Kate şi lui William le-a fost scris în stele destinul, iar prima lor întâlnire nu ar fi fost în această viaţă, ci cu mult timp înainte.

Ducii de Cambridge, legături karmice profunde

Kate Middleton s-a născut pe 9 ianuarie 1982, iar Prinţul William pe 21 iunie 1982, ambii în timpul eclipselor din zodia Rac. Deşi putem crede că este o coincidenţă, astrologii spun că acest lucru reprezintă un lucru important pentru compatibilitatea lor cosmică: „De fapt, înseamnă că între cei doi există legături karmice profunde‟, spune astrologul Narayana Montufar, potrivit womanshealth.com. Kate este în zodia Vărsător, iar William, în zodia Gemeni - două semne aeriene. Acest lucru indică faptul că William este atras din punct de vedere intelectual de Kate şi o apreciază pentru inventivitatea ei.

Marte, planeta pasiunii, se află în acelaşi loc pe hărţile lor astrale - în Balanţă: „Acest lucru vorbeşte despre stilul şi despre puterea lor de a se afirma. În Balanţă, energia lui Marte îi ajută să fie răbdători şi diplomatici în momentele de criză. Marte este motivul pentru care Kate şi Milliam pot sacrifica părţi din ei înşişi, de dragul statutului regal.

Ambii parteneri sunt interesaţi de tradiţie, de familie, de putere şi de moştenire. Lunile de naştere ale celor doi sunt legate de nodurile lor nordice ale destinului, care îi transformă în persoane populare şi dedicate publicului: „Acesta este un aspect destul de rar întâlnit şi dacă îl găseşti în diagramele partenerilor, asta înseamnă o mare siguranţă a cuplului‟, spune specialistul.

Potrivit astrologului, conexiunea din această viaţă nu face decât să îi întărească din punct de vedere emoţional. Din punct de vedere astrologic, cei doi se completează perfect. De exemplu, William îi aduce lui Kate bogăţie, iar Kate îl ajută pe soţul ei să fie mai responsabil: „William îi aduce lui Kate bogăţie, o onorează şi o completează în gânduri. La rândul său, Kate îl ajută pe William să îşi amintească de responsabilităţile sale şi cum trebuie să se prioritizeze pe el şi pe ceilalţi‟.

William şi Kate, profesii nobile într-o altă viaţă

Faptul că William şi Kate s-au născut în timpul unei eclipse, asta înseamnă că Ducii au mai fost împreună şi într-o altă viaţă. Potrivit astrologului Narayana Montufar, William şi Kate ar fi fost într-o viaţă anterioară rege şi regină, iar în această viaţă, au preluat roluri similiare pentru a-şi continua sarcinile neterminate, din viaţa precedentă: „De la bun început a existat o atracţie instantanee între ei, iar relaţia lor a fost menită să fie‟. Astrologul spune că William şi Kate vor avea succes în această viaţă, exact cum au avut şi într-o viaţă precedentă.

Sursă foto: InstagramRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg