Keanu Reeves – cel mai bun şofer de la Hollywood

1 75439 original jpg jpeg

Keanu Reeves este cel mai bun şofer dintre actori. O spun chiar coordonatorii cascadoriilor din filmele în care joacă. Cel mai recent, actorul şi-a atras admiraţia lui Darrin Prescott, unul dintre cei mai tari realizatori de cascadorii de la Hollywood.

Cei doi au lucrat împreună pentru John Wick 2, filmul de acţiune cu încasări de aproximativ 167 de milioane de dolari la box office. Actorul american a ales să-şi facă singur mare parte a cascadoriilor din scenele cu maşini. Keanu Reeves s-a aflat la volanul Mustang-ului din scena în care maşina a sărit de pe o rampă improvizată printr-o deschidere care era puţin mai lată ca maşina. Scena a fost filmată de pe acoperişul unui SUV Mercedes.

Keanu Reeves a luat lecţii de condus în primele două săptămâni de filmare, aşa că actorul şi-a făcut singur mare parte dintre cascadorii. Canadianul este lăudat pentru poziţia la volan şi pentru cum îşi ţine mîinile în momentul impactului, în aşa fel încât să nu-şi rupă degetele mari. Coordonatorul cascadoriilor susţine că nu a mai lucrat niciodată cu un actor care ştie să conducă atât de bine.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg