Kim Kardashian și-a luat o bonă bărbat! Experții ne îndeamnă să facem la fel!

În noul episod al reality show-ului „The Kardashian”, Kim explică de ce și-a dorit o bonă de sex masculin pentru copiii ei. Se pare că există multe avantaje pentru astfel de dădacă!

image

În episolul difuzat pe 19 octombrie din „The Kardashian”, cea mai faimoasă membră a familiei recunoaște că a angajat o bonă masculină și că i-a fost foarte teamă să-i dea asemenea veste fostului ei soț, rapperul Kany West, tatăl celor patru copii ai lui Kim.

Kim Kardashian a povestit cum încearcă să descopere pasiunea fiecărui copil de-ai ei și, odată descoperită, să facă câte o excursie cu fiecare dintre copii, ca să-i bucure nespus. A mers cu Chicago (de 5 ani) la grădina zoologică din San Diego, iar cu North (10 ani) a ajuns la Paris, pentru că fiica cea mare a vedetei e pasionată de modă.

„Cred că, acasă la mine și chiar și în familie, domină atmosfera feminină. Și mi-am dorit un bărbat prin preajmă, care să-i ridice pe copii în brațe fără probleme și să-i ducă la diverse cursuri de sport”, a explicat Kim decizia ei de-a angaja un bărbat care să aibă grijă de copiii ei. Un astfel de angajat vine la pachet cu mai multe avantaje! Până și fostul ei soț, Kanye West, a văzut cu ochi buni apariția unui nou bărbat în casa lor.  

Experții sunt de părere că angajarea unei bone masculine oferă un model bun de urmat pentru copiii lui Kim, care au părinții divorțați și nu beneficiază de o prezența masculină în viața lor decât din când în când.

image

Richard Goodman, co-fondatorul AthleteMannies, e convins că cei mici pot beneficia de pe urma prezenței unei bone masculine în viața lor: „Multor băieți le lipsesc modelele masculine în viață. Bona de sex masculin este ca un frate mai mare, de la care cei mici pot învăța cum să se descurce în viață, cum să devină mai încrezători în propriile puteri și cum să se distreze mai bine după școală”.

„Bonele masculine aduc o nouă perspectivă în îngrijirea copiilor. Bărbații care au grijă de cei mici sunt mai amuzanți, mai energici, au un simț al aventurii mai pregnant și toate aceste lucruri au un impact pozitiv asupra copiilor”, conchide Richard Goodman.

foto - InstagramRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg