FOTO Aere de divă. Cum și-a reînnoit Kim Kardashian carnetul de șofer

Vedeta de reality show știe mai bine decât oricine ce să facă pentru a arăta perfect în fotografii. Iar imaginea din carnetul ei de șofer e la fel de importantă ca orice pictorial spectaculos din revista Vogue!

image

Kim este expertă în a-și expune cea mai bună imagine a ei în fața lumii, știe perfect ce e de făcut pentru a arăta desăvârșit atunci când se află o cameră foto sau de filmat în fața ei. Părul trebuie să-i stea perfect, machiajul trebuie retușat la milimetru, iar ținuta e musai să i se potrivească mănușă.     

Kim Kardashian a devenit multi-milionară, dacă nu chiar și miliardară, pentru că știe ce rol important joacă imaginea în zilele noastre. Așadar, nu acceptă să facă nicio poză până nu e cadrul perfect lângă ea. Asta s-a întâmplat și când a mers la biroul de emis carnete de șofer, în SUA.

Nevoită să-și reînnoiască carnetul de șofer, pentru că îi expirase, Kim a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a face cât mai bine „cea mai importantă poză din viața mea”. Astfel, ca să meargă toate brici, nu s-a sfiit să aibă un comportament de divă fața locului.

În primul rând, a închiriat tot locul numai pentru ea. Nu știu cum reușești să închizi biroul de emis carnete de șofer doar pentru tine, dar iată că în America e posibil acest lucru. Iar Kardashian l-a făcut fără să ezite! Doar nu era să stea la coadă, ca orice muritor de rând, să transpire până-i vine rândul și să apară în fotografie ciufulită toată, nu?

Să revenim! Deci a închiriat locul doar pentru ea și, înainte de asta, a repetat fiecare mișcare în parte, pentru ca totul să iasă super din prima, când e pusă în fața aparatului foto pentru a i se face poza de pe carnetul de șofer.

Vedeta de 42 de ani a intrat în birou însoțită de o întreagă echipă care-i asigură, 24 de ore din 24, întregul look. Încălțată cu niște șlapi Balenciaga de 450 de dolari și un top negru fără mâneci, Kim a venit însoțită de hair stilistul Chris Appleton și de artistul de machiaj Ariel Tejada.

După ce i-a fost aplicat machiajul și părul i-a fost aranjat în niște bucle largi, superbe, Tejada a verificat totul cu o lumină adusă special pentru asemenea moment. În timp ce Kardashian a recunoscut că e nebunie curată să aducă cu ea o echipă întreagă de specialiști și chiar o lumină, care s-o facă să arate perfect, tot ea a completat nesinchisită: „Dar nu-mi pasă că e nebunie!”.

„Prima e cea mai rea”, a spus Kim după ce i s-a făcut prima fotografie, făcând o referise subtilă și la sora ei mai mare cu care se tot ceartă zilele astea, Kourtney Kardashian. „Tocmai de-aia eu sunt al doilea copil!”, a adăugat cu același venin.

Într-un final, cele două fotografii au fost realizate, Kim și-a ales-o pe preferata ei și astfel și-a putut reînnoi carnetul de șofer în cel mai extravagant mod posibil.

foto - Instagram, Hulu TV



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg