FOTO Aere de divă. Cum și-a reînnoit Kim Kardashian carnetul de șofer

Vedeta de reality show știe mai bine decât oricine ce să facă pentru a arăta perfect în fotografii. Iar imaginea din carnetul ei de șofer e la fel de importantă ca orice pictorial spectaculos din revista Vogue!

image

Kim este expertă în a-și expune cea mai bună imagine a ei în fața lumii, știe perfect ce e de făcut pentru a arăta desăvârșit atunci când se află o cameră foto sau de filmat în fața ei. Părul trebuie să-i stea perfect, machiajul trebuie retușat la milimetru, iar ținuta e musai să i se potrivească mănușă.     

Kim Kardashian a devenit multi-milionară, dacă nu chiar și miliardară, pentru că știe ce rol important joacă imaginea în zilele noastre. Așadar, nu acceptă să facă nicio poză până nu e cadrul perfect lângă ea. Asta s-a întâmplat și când a mers la biroul de emis carnete de șofer, în SUA.

Nevoită să-și reînnoiască carnetul de șofer, pentru că îi expirase, Kim a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a face cât mai bine „cea mai importantă poză din viața mea”. Astfel, ca să meargă toate brici, nu s-a sfiit să aibă un comportament de divă fața locului.

În primul rând, a închiriat tot locul numai pentru ea. Nu știu cum reușești să închizi biroul de emis carnete de șofer doar pentru tine, dar iată că în America e posibil acest lucru. Iar Kardashian l-a făcut fără să ezite! Doar nu era să stea la coadă, ca orice muritor de rând, să transpire până-i vine rândul și să apară în fotografie ciufulită toată, nu?

Să revenim! Deci a închiriat locul doar pentru ea și, înainte de asta, a repetat fiecare mișcare în parte, pentru ca totul să iasă super din prima, când e pusă în fața aparatului foto pentru a i se face poza de pe carnetul de șofer.

Vedeta de 42 de ani a intrat în birou însoțită de o întreagă echipă care-i asigură, 24 de ore din 24, întregul look. Încălțată cu niște șlapi Balenciaga de 450 de dolari și un top negru fără mâneci, Kim a venit însoțită de hair stilistul Chris Appleton și de artistul de machiaj Ariel Tejada.

După ce i-a fost aplicat machiajul și părul i-a fost aranjat în niște bucle largi, superbe, Tejada a verificat totul cu o lumină adusă special pentru asemenea moment. În timp ce Kardashian a recunoscut că e nebunie curată să aducă cu ea o echipă întreagă de specialiști și chiar o lumină, care s-o facă să arate perfect, tot ea a completat nesinchisită: „Dar nu-mi pasă că e nebunie!”.

„Prima e cea mai rea”, a spus Kim după ce i s-a făcut prima fotografie, făcând o referise subtilă și la sora ei mai mare cu care se tot ceartă zilele astea, Kourtney Kardashian. „Tocmai de-aia eu sunt al doilea copil!”, a adăugat cu același venin.

Într-un final, cele două fotografii au fost realizate, Kim și-a ales-o pe preferata ei și astfel și-a putut reînnoi carnetul de șofer în cel mai extravagant mod posibil.

foto - Instagram, Hulu TVRecente

Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg
5 nativi cu fler de antreprenor Sursa foto shutterstock 1407802490 jpg
Targul de Craciun Planeta Craciun jpeg