Kiwi, fructul care estompează liniile fine şi ridurile

1 74368 original jpg jpeg

Cremele şi tratamentele antiîmbătrânire sunt excelente în diminuarea liniilor line şi a ridurilor. Cu toate acestea, rezultatele nu apar imediat, ci în timp.

Dacă eşti în căutarea unor modalităţi de întinerire a pielii,atunci trebuie să afli mai multe despre nenumăratele beneficii ale fructelor,mai exact,despre kiwi.Kiwi este fructul care conţine o cantitate bogată de vitaminele C şi E,acizi graşi Omega-3 şi antioxidanţi,care ajută la formarea colagenului. În plus,luptă împotriva radicalilor liberi,încetinind astfel procesul de îmbătrânire a pielii.

Previi ridurile

Odată cu înaintarea în vârstă,pielea nu mai produce la fel de mult colagen şi elastină. Interesant este că,kiwiul,care conţine foarte mulţi antioxidanţi,protejează pielea de daunele produse de razele soarelui. În plus,tot aceste substanţe au capacitatea de a încetini procesul de îmbătrânire a tegumentului,menţinându-l sănătos şi tânăr.

Prepară o mască dintr-un kiwi şi 2 linguri de iaurt. Îndepărtează coaja fructului,taie-l felii şi pune-le într-un bol. Pasează-le cu o furculiţă,adaugă iaurtul şi amestecă cu o lingură. Aplică pasta obţinută pe faţa proaspăt spălată şi las-o să acţioneze 20 de minute. Clăteşte cu apă rece.

Citeşte şi:Uleiul de argan:beneficii pentru păr şi piele

Combaţi cearcănele

Principalele cauze care duc la apariţia cercănelor sunt:îmbătrânirea,alergiile,circulaţia deficitară a sângelui,alimentaţia nesănătoasă,congestia nazală,lipsa somnului,stresul,expunerea la soare şi fumatul.

Dacă şi tu ai cearcăne,atunci include în dietă mai multe alimente care conţin vitamina C,substanţă care are capacitatea de a combate eficient această problemă. În plus,aplică câte o felie de kiwi pe fiecare ochi şi lasă-le să acţioneze 10-15 minute. Clăteşte faţa cu apă călduţă.

Citeşte şi:Măşti uimitoare cu castravete pentru orice tip de ten

Încetineşti procesul de îmbătrânire a pielii

Avocado şi kiwi sunt fructele care au capacitatea de a încetini procesul de îmbătrânire a pielii. Prin aplicarea

preparate din aceste două ingrediente,reuşeşti să previi şi să estompezi liniile fine şi petele.

Prepară o pastă din jumătate de avocado şi jumătate de kiwi. Aplică masca pe faţă şi pe gât. Las-o să acţioneze 30 de minute pe piele. Repetă tratamentul săptămânal.

Credit foto:www.innovativehealthtips.netRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg