Kiwi protejează tenul uscat în sezonul rece

1 70778 original jpg jpeg

Ajută-ţi tenul să se regenereze mai uşor în perioadele geroase cu ajutorul măştilor din fructe. Prin conţinutul bogat de antioxidanţi, kiwi hrăneşte eficient ţesuturile şi le protejează de efectele neplăcute ale temperaturilor scăzute.

Decât de să foloseşti atâtea şi atâtea produse de îngrijire,la preţuri destul de mari,când poţi încerca  o serie de măşti cu totul şi cu totul miraculoase.

Tenul va radia de frumuseţe dacă,timp de o lună,încerci să aplici,de trei ori pe săptămână,o mască bogată în antioxidanţi,cu kiwi şi banană.

Dacă ai tenul uscat atunci prepară un amestec dintr-un gălbenuş de ou,1 lingură cu suc proaspăt de kiwi,1 lingură cu ulei de măsline şi o linguriţă cu miere. Amesteca bine toate ingredientele şi aplică preparatul pe faţă şi pe decolteu. Laşi masca să acţioneze 10-15 minute şi apoi te speli pe faţă cu apă călduţă.

La fel de eficientă în sezonul rece este masca din banane şi iaurt. Hidratează pielea şi o face mai elastică. Aplic-o după ce te-ai demachiat. Înainte pasează o banană coaptă. Apoi,mixeaz-o cu două linguri cu iaut sau cu smântână. Lasă masca să acţioneze 20 de minute apoi îndepărteaz-o cu ajutorul dischetelor demachiante.