Kiwi protejează tenul uscat în sezonul rece

1 70778 original jpg jpeg

Ajută-ţi tenul să se regenereze mai uşor în perioadele geroase cu ajutorul măştilor din fructe. Prin conţinutul bogat de antioxidanţi, kiwi hrăneşte eficient ţesuturile şi le protejează de efectele neplăcute ale temperaturilor scăzute.

Decât de să foloseşti atâtea şi atâtea produse de îngrijire,la preţuri destul de mari,când poţi încerca  o serie de măşti cu totul şi cu totul miraculoase.

Tenul va radia de frumuseţe dacă,timp de o lună,încerci să aplici,de trei ori pe săptămână,o mască bogată în antioxidanţi,cu kiwi şi banană.

Dacă ai tenul uscat atunci prepară un amestec dintr-un gălbenuş de ou,1 lingură cu suc proaspăt de kiwi,1 lingură cu ulei de măsline şi o linguriţă cu miere. Amesteca bine toate ingredientele şi aplică preparatul pe faţă şi pe decolteu. Laşi masca să acţioneze 10-15 minute şi apoi te speli pe faţă cu apă călduţă.

La fel de eficientă în sezonul rece este masca din banane şi iaurt. Hidratează pielea şi o face mai elastică. Aplic-o după ce te-ai demachiat. Înainte pasează o banană coaptă. Apoi,mixeaz-o cu două linguri cu iaut sau cu smântână. Lasă masca să acţioneze 20 de minute apoi îndepărteaz-o cu ajutorul dischetelor demachiante.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg