VIDEO Kristen Bell i-a tras o palmă unui reporter pe covorul roșu

Un filmuleț din 2016, în care actrița și-a luat singură apărarea la un eveniment, a devenit viral. Ce-a făcut-o pe vedetă să reacționeze așa?

kristen bell jpg jpeg

Kristen Bell și soțul ei, Dax Shepard, și-au exprimat de multe ori îngrijorarea cu privire la paparazzi care le invadează spațiul și fac acest lucru chiar și atunci când sunt cu copiii alături. Cei doi actori au creat un termen pentru acest gen de hărțuitori – pedorazzi – și au cerut ca în materialele din presă să nu mai apră chipul minorilor. Totuși ce s-a întâmplat între actriță și un reporter insistent în 2016?

În timpul premierii filmului lui Kristen, The Boss, protagonista a avut o experiență deloc plăcută cu un jurnalist care de-abia se ținea pe picioare și devenise deranjant. Kevin Donnelly de la The Fix, de-abia dacă putea să rostească o intrebare inteligibilă, când asistenul vedetei de la Hollywood i-a spus lui Bell să treacă mai departe la următorul jurnalist.

Atunci, reporterul l-a apucat de braț pe starul serii respective și i-a spus „baby” (n.r. „iubito”). Atunci a fost momentul în care Kristen Bell l-a plesnit peste față, el a căzut, după care s-a ridicat și a încercat să treacă gardul ca să ajungă la ea, spunând că totul e în regulă.

Multă lumea a comentat incidentul. Unii i-au luat apărarea vedetei, având în vedere că jurnalistul părea băut și era complet neprofesionist, iar Bell nu părea decât că se apăre împotriva unui bărbat agresiv, care a atins-o.

Tot momentul a fost înscenat, n-a fost real, cu toate că a părut cât se poate de real. Jurnalistul s-a prefăcut tocmai pentru a arăta lumii întregi dimensiunea agresiunii de care se face, în mod normal, vinovată presa de scandal.

A reușit oare Kristen Bell să atragă atenția asupra unui fenomen îngrijorător cu acest video care a născut reacții de tot felul? Cam da. Fie că interesează subiectul sau nu, acest lucru se întâmplă la Hollywood. De multe ori, vedetele n-au parte deloc de intimitate alături de familia lor, iar faptul că actrița simte nevoia să-și apare cumva cei doi copii aste lăudabil, nu credeți?

Iată întregul episod mai jos! Pare real, nu-i așa?

video - YouTubeRecente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg