La ce pericole expui pielea când exagerezi cu machiajul

1 76080 original jpg jpeg

Multe femei nu ies din casă până nu se machiază. Dar procedează ele corect? Nu, deoarece nu lasă pielea să respire. Aplicând diferite produse cosmetice pe faţă, cea afectată este pielea, care va reacţiona prin coşuri, riduri şi alte neplăceri dermatologice.

Aşadar, cu cât aplici zilnic mai mult machiaj pe faţă, cu atât este probabil să te confrunţi cu:

Pori înfundaţi

Machiajul acoperă porii iar ei nu mai reuşesc să respire. Iar când porii sunt acoperiţi, creşte riscul de iritare şi erupţii cutanate. Pentru a evita toate aceste neplăceri, demachiază-te de fiecare dată când ajungi acasă şi apoi spală-te bine pe faţă.

Infecţii

Faţa nu este singurul lucru pe care trebuie să-l cureţi zilnic. De cât timp ai produsele cosmetice pe care le foloseşti? Poate nu ştiai, dar rimelul este extrem de vulnerabil la bacterii care dăunează sănătăţii pielii, ele putând intra în ochi. Cu cât folosim mai mult machiaj care şi-a pierdut valabilitatea sau care aparţine altcuiva decât ţie, cu atât riscul de a suferi de infecţii creşte.

Linii fine şi riduri

Machiajul poate accelera procesul de îmbătrânire a pielii. Pielea din jurul ochilor este mult mai sensibilă, şi cu fiecare atingere, ea îşi poate pierde elasticitatea şi colagenul, ceea ce duce la apariţia ridurilor. Pentru a preveni liniile fine şi ridurile din jurul ochilor şi gurii, demachiază-te în fiecare seară, aplică măşti faciale cu ingrediente naturale, bea multă apă, mănâncă alimente sănătoase şi practică exerciţii fizice.

Acordă atenţie produselor cosmetice când le cumperi

În funcţie de produsele cosmetice pe care le foloseşti, expui pielea şi corpul la toxine în fiecare dimineaţă. Aşadar, acordă mai multă atenţie produselor când le cumperi, citeşte eticheta de fiecare dată şi optează pentru alternative organice, care sunt mult mai sănătoase şi bune pentru piele.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg