La o cafea cu... Dezbăcatu’: «Care-s mai interesante: îmbrăcatele sau dezbăcatele?»

1 52587 original jpg jpeg

Codruţ Kegheş alias Cătălin Dezbrăcatu’ prezintă emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” la Prima TV (în fiecare miercuri, de la ora 20.30). Am avut curiozitatea să-l întrebăm ce gen de femei i se pare demn de interes. Iată ce ne-a răspuns!

Bună ziua tuturor,nu la o cafea cu Dezbrăcatu’,ci la un pahar de vin cu Dezbrăcatu’. Merge mai bine pe vremea asta.

Pentru mine femeia este foarte interesantă şi îmbrăcată şi dezbrăcată. Ce-i drept este mai interesantă cea îmbrăcată cu gust.

Cea care este îmbracată ca o piţi din start îţi taie pofta de mâncare şi interesul pentru ce se afla sub haine. În schimb,o femei îmbrăcată cu gust,chiar şi într-o pereche de jeansi,un tricou şi “teneşi”,îţi creează adrenalină prin organism,ţi se măresc pupile,începe inima să bată mai tare,te înroşeşti la faţă şi încerci să o descoperi.

Poate să aibă şi sutien cu push-up şi silicon în fese,dacă e îmbrăcată bine,nu mai contează. Bine,şi accesorii precum lanţul,biciul şi cătuşele sunt importante.

Dar aş prefera şi o femeie dezbrăcată. De fapt,pe stradă prefer femeia îmbrăcată,iar în casă dezbrăcată. Să fie gospodină în bucătărie,doamnă în sufragerie şi,ştiţi voi cum,în pat.

Având în vedere că eu sunt Cătălin Dezbrăcatu’,am nişte microcipuri montate în ochi. Aşa că,doamnelor,nu aveţi cum să vă feriţi de mine!

Eu vă văd pe toate dezbrăcate. Ha-ha! Vrabia mălai visează şi Dezbrăcatu’... femei dezbrăcate. Femeia frumoasă este frumoasă oricum,chiar şi în sosete de lână,nu numai în pantofi cu toc.

Sunt mai multe tipuri de femei. Piţi,care este omniprezentă,femeia înfofolită,femeia kich,femeia gogoşar,femeia frumoasă,femeia doamnă,femeia mamă...

Pe unele ţi le poţi imagina dezbrăcate,la altele nu ai cum să te gândeşti la aşa ceva. Mai există şi femeia care preferă să poarte doar parfum. Asta poate fi şi imbrăcată,şi dezbrăcată în acelaşi timp.

Contează foarte mult însă parfumul pe care îl foloseşte şi în ce cantitate. Am trecut şi pe lângă femei care fie şi-au dat cu un litru,fie au împrumutat parfumul soţului.

Dar dacă ai montat un senzor de calitate şi cei şapte ani de acasă,automat îţi fuge ochiul unde trebuie. Eu o prefer pe femeia iubită în orice context,în orice împrejurare,aşa cum este.



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG