La o cafea cu... Dezbăcatu’: «Care-s mai interesante: îmbrăcatele sau dezbăcatele?»

1 52587 original jpg jpeg

Codruţ Kegheş alias Cătălin Dezbrăcatu’ prezintă emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” la Prima TV (în fiecare miercuri, de la ora 20.30). Am avut curiozitatea să-l întrebăm ce gen de femei i se pare demn de interes. Iată ce ne-a răspuns!

Bună ziua tuturor,nu la o cafea cu Dezbrăcatu’,ci la un pahar de vin cu Dezbrăcatu’. Merge mai bine pe vremea asta.

Pentru mine femeia este foarte interesantă şi îmbrăcată şi dezbrăcată. Ce-i drept este mai interesantă cea îmbrăcată cu gust.

Cea care este îmbracată ca o piţi din start îţi taie pofta de mâncare şi interesul pentru ce se afla sub haine. În schimb,o femei îmbrăcată cu gust,chiar şi într-o pereche de jeansi,un tricou şi “teneşi”,îţi creează adrenalină prin organism,ţi se măresc pupile,începe inima să bată mai tare,te înroşeşti la faţă şi încerci să o descoperi.

Poate să aibă şi sutien cu push-up şi silicon în fese,dacă e îmbrăcată bine,nu mai contează. Bine,şi accesorii precum lanţul,biciul şi cătuşele sunt importante.

Dar aş prefera şi o femeie dezbrăcată. De fapt,pe stradă prefer femeia îmbrăcată,iar în casă dezbrăcată. Să fie gospodină în bucătărie,doamnă în sufragerie şi,ştiţi voi cum,în pat.

Având în vedere că eu sunt Cătălin Dezbrăcatu’,am nişte microcipuri montate în ochi. Aşa că,doamnelor,nu aveţi cum să vă feriţi de mine!

Eu vă văd pe toate dezbrăcate. Ha-ha! Vrabia mălai visează şi Dezbrăcatu’... femei dezbrăcate. Femeia frumoasă este frumoasă oricum,chiar şi în sosete de lână,nu numai în pantofi cu toc.

Sunt mai multe tipuri de femei. Piţi,care este omniprezentă,femeia înfofolită,femeia kich,femeia gogoşar,femeia frumoasă,femeia doamnă,femeia mamă...

Pe unele ţi le poţi imagina dezbrăcate,la altele nu ai cum să te gândeşti la aşa ceva. Mai există şi femeia care preferă să poarte doar parfum. Asta poate fi şi imbrăcată,şi dezbrăcată în acelaşi timp.

Contează foarte mult însă parfumul pe care îl foloseşte şi în ce cantitate. Am trecut şi pe lângă femei care fie şi-au dat cu un litru,fie au împrumutat parfumul soţului.

Dar dacă ai montat un senzor de calitate şi cei şapte ani de acasă,automat îţi fuge ochiul unde trebuie. Eu o prefer pe femeia iubită în orice context,în orice împrejurare,aşa cum este.



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg