La o cafea cu...Andreea Fried/ «Ce ştiri sunt cu adevărat importante în viaţa unei femei?»

simeon stalpnicul png

Cred că cea mai mare ştire pentru mine, ca femeie, ar fi momentul în care aş rămâne însărcinată. Cred, de fapt sunt convinsă, că un copil te împlineşte şi te completează perfect!

Văd asta la fratele meu şi la soţia lui. De când a apărut pe lume Patrick, fiul lor,s-au transformat complet. Fericirea lor nu poate fi măsurată nici măcar în cuvinte. Pur şi simplu radiază de bucurie,în fiecare zi. Sunt convinsă că la fel voi fi şi eu. O mamă este mereu fericită. O văd pe mama atunci când suntem împreună. Mă simt cel mai fericit om! O iubesc nespus şi fără ea nu-mi pot imagina viaţa.

Şi asta e o ştire bună! Răgasirea cu mama ta,sau mai bine spus,cum să înveţi în fiecare zi să te regăseşti cu cea care ţi-a dat viaţă,să o iubeşti mai mult,să o înţelegi mai mult şi să o preţuieşti în fiecare clipă... e o artă la care toţi ar trebui să ne pricepem.

Şi până voi avea eu un copil,ar mai fi un subiect bun de ştire pentru mine:  o vacanţă frumoasă. Asta chiar ar putea să fie cap de listă uneori! Îmi place să călătoresc,să văd locuri noi,să întâlnesc oameni deosebiţi şi să strâng în cufărul minţii mele amintiri frumoase,de care să mă pot bucura toată viaţa alături de toţi cei dragi mie.

Şi dacă în acea vacanţă te bucuri de tot ceea ce te înconjoară alături de persoana pe care o iubeşti,ai două ştiri dintr-un foc. Este minunat să iubeşti pe cineva,să simţi că persoana de lângă tine e doar a ta şi îţi oferă atâta dragoste cât un suflet poate cuprinde.

E cel mai frumos lucru de pe Pământ să iubeşti,să fii iubit,să simţi că în fiecare dimineaţă soarele îţi zâmbeşte chiar dacă e acoperit de nori şi că ai un motiv pentru care să trăieşti şi să fii fericit.

Să nu uitam,însă,ca în afară de toate acestea,lista trebuie neapărat să conţină şi „ştiri” ceva mai serioase. Cred că e foarte important ca fiecare zi de muncă să fie o ştire. În fiecare zi trebuie sa faci ceva notabil,ceva pe care să-ţi pui amprenta. Ambiţia,seriozitatea,asumarea responsabilităţilor şi iniţiativa nu trebuie să lipsească din „bagajul” zilnic. În fiecare zi trebuie să ne luptăm,să ne depăşim propriile limite şi seara,când ajungem acasă,să fim mândri şi mulţumiţi că nu am obosit în zadar.

Andreea Fried prezintă emisiunea Focus Monden (luni-joi,de la ora 23.15) la Prima TV.



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg