«La petrecere voi străluci. Dar şi după!»

1 47100 original jpg jpeg

Vrei să te bucuri de câteva ore de voie bună şi a doua zi să nu fie nicio urmă pe faţa ta? Iată câteva trucuri isteţe pentru a fi strălucitoare în orice moment.

Pe aceeaşi temă:

Secretele unui machiaj impecabil

7 reţete naturale de frumuseţe

Ce să faci în timpul petrecerii

Bea multă apă

Oboseala care ţi se aşterne pe chip a doua zi este urmarea deshidratării. Aşa că după fiecare pahar de vin bea unul de apă. Se ştie că alcoolul deshidratează.

Totodată,evită băuturile tari închise la culoare (whisky,rom,coniac) şi pe cele dulci,deoarece acestea favorizează absorbţia alcoolului în sânge.Dansează după pofta inimii

Ce altă metodă mai bună de a elimina rapid caloriile şi de a te simţi bine decât dansul? Distrează-te cu prietenii şi cu familia şi bucură-te de orele petrecute împreună.

Ronţăie câte ceva

Chiar dacă ai mâncat înainte de a pleca de acasă,ciuguleşte din când în când şi din bunătăţile de la petrecere. Astfel,vei avea energie şi vei echilibra pierderile de minerale.

Program de recuperare după petrecere

Aplică o mască protectoare

Cum ai ajuns acasă,demachiază-te,apoi aplică o cremă hidratantă pe faţă şi una specială pe zona din jurul ochilor. Pentru a fi sigură că a doua zi nu te vei trezi cu cearcăne,pune-ţi pe ochi o mască de dormit,din bumbac.

Adio,riduri!

Pentru un ten mai luminos şi riduri mai puţin vizibile,pregăteşte-ţi o mască din infuzie de mentă. Adaugă un pumn de frunze de mentă uscate la o jumătate de litru de apă clocotită. Lasă infuzia timp de 20 de minute şi apoi strecoară apa. După ce se răceşte,umezeşte un şervet de bumbac şi masează-ţi faţa curată cu el.

Duş revigorant

Următorul pas este tratamentul de revigorare. Aşadar,sari sub duş! Foloseşte un gel de duş energizant,cu extracte de lămâie sau de mentă,şi masează-ţi bine pielea cu un burete uşor abraziv. Spre final,alternează apa caldă cu cea rece. Aplică pe pielea umedă un ulei de corp,printr-un masaj uşor,pentru o mai bună hidratare.

Comprese cu gheaţă

Scapă de pungile de sub ochi cu ajutorul unor comprese cu apă rece,a unor tampoane cu gheaţă sau a unor pliculeţe reci de ceai negru. Aşteaptă timp de 10 minute,apoi aplică o cremă-contur pentru ochi.

Crezi că un machiaj gros va acoperi orice urmă? Greşit! Fondul de ten,pudra şi fardurile în exces accentuează aspectul obosit al tenului. Foloseşte aşadar un fond de ten cu acoperire medie,care dă luminozitate,puţin fard de obraz roz şi un gloss cu aceeaşi tentă. Evită fardurile strălucitoare şi tonurile de maro.Recente

Jennifer Lopez jpg
Susan Lucci sursa  Instagram jpg
Leonardo Di Caprio si Kate Winslet jpeg
familia regală britanică foto  Instagram jpg
Dumnezeu jpg
Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger jpg
Google Bard jpg
Luna si Mercur in trigon pe 8 februarie 3 nativi egoisti in dragoste Sursa foto shutterstock 1770076130 jpg
meghan markle printul harry botez baietel jpeg
Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg