Lady Gaga, însărcinată cu Bradley Cooper?! ”Radiază de fericire şi îşi ascunde burtica”

1 85240 original jpg jpeg

Cântăreaţa şi actriţa Lady Gaga ar fi însărcinată cu Bradley Cooper, partenerul ei din filmul ”A Star is Born”, speculaţiile fanilor din ultima vreme fiind întărite şi de presa internaţională, potrivit La Vanguardia.

Deşi s-a vorbit mult despre o posibilă relaţie dintre vedeta pop şi actorul american, acum zvonurile au început să se înmulţească. In Touch Weekly, revistă de scandal americană, a fost publicată săptămâna aceasta pe prima pagină o fotografie a celor doi, speculând că Lady Gaga ar putea aştepta un copil de la Bradley Cooper.

"Toată lumea spune că Gaga radiază şi îşi ascunde burtica incipientă. Desigur, singura persoană care ar putea fi tatăl este Bradley. Aşteptăm ca ea să facă anunţul oficial", este una din declaraţiile citate de revistă de la un presupus prieten al cuplului, potrivit

Revista anunţă pe prima pagină şi informaţia exclusivă privind modul în care cei doi se întâlnesc în secret şi felul în care îşi plănuiesc nunta.

Cântăreaţa a ieşit deja în întâmpinarea acestor zvonuri, lansate şi de revista Star, privind faptul că ar fi însărcinată

După ce s-a aflat despre ruptura dintre Bradley Cooper şi top-modelul Irina Shayk, zvonurile privind o relaţie a actorului cu Lay Gaga s-au intensificat pe reţelele de socializare. Relaţia dintre ei nu a fost însă confirmată, dimpotrivă, cântăreaţa a făcut totul pentru a o dezminţi.

"A fost foarte important pentru noi să existe o conexiune tot timpul... Când interpretezi cântece de dragoste vrei ca toată lumea să simtă asta. Sunt o artistă şi cred că a fost interpretare bună", a comentat Lady Gaga în programul lui Jimmy Kimmel.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg