Lady Gaga, printre cele mai puternice femei din lume

3 48630 original jpg jpeg

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, este a patra oară în ultimii cinci ani cea mai puternică femeie din lume. Ea ocupă locul fruntaş în topul alcătuit de editorii revistei Forbes pentru anul 2011. În 2010, acest loc a fost ocupat de Michelle Obama, prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, care a trecut pe poziţia a opta.

Locul doi al topului a fost ocupat de secretarul american de stat Hillary Clinton şi pe locul trei este situată preşedintele Braziliei,Dilma Rousseff.

Femeile din topul Forbes au vârste cuprinse între 25 de ani şi 85 de ani şi controlează împreună un fond total de 30.000 de miliarde de dolari. Media lor de vârstă este de 54 de ani,iar 22 dintre ele sunt celibatare.Cele mai puternice 100 de femei din lume,potrivit Forbes,se ocupă de politică,afaceri,organizaţii de caritate sau lucrează în mass-media.

Pe lângă şefi de state şi femei cu funcţii de conducere în marile companii ale lumii,în top 100 se regăsesc însă şi artiste,precum excentrica Lady Gaga,care,la vârsta de 25 de ani,este cea mai tânără dintre femeile incluse în această listă şi ocupă poziţia a 11-a. De asemenea,actriţa americană Angelina Jolie ocupă locul al 29-lea,iar cântăreaţa americană Beyonce Knowles este pe locul al 18-lea.



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg