Laura Cosoi – detalii din luna de miere exotică

1 64840 original jpg jpeg

Actriţa Laura Cosoi şi iubitul ei, Cosmin Curticăpean şi-au declarat dragoste veşnică în luna august şi au avut o nuntă feerică, alături de rude şi prieteni dragi la conacul Polizu, din judeţul Iaşi.

După nunta ca-n poveşti,cei doi îndrăgostiţi au plecat în luna de miere şi au ales ca destinaţie o insulă mică,din Maldive,resortul Baros. Insula are doar 500 m şi au ajuns acolo cu barca din Male,în doar 20 de minute.

„Ne-am ales bungalow-ul pe apă,cu piscină. Totul este superb pe această insulă. De la peisaje,apă limpede,până la mâncare şi servicii“,a scris Laura pe blogul ei,fiind mulţumită de turismul practicat în Maldive.

Proaspăt căsătoriţi,Laura şi Cosmin s-au relaxat şi au profitat de locul fabulos unde au ales să-şi petreaca luna de miere.

„Am stat 8 zile şi ne-am bucurat din plin de momente relaxante pe şezlong,de băile în Oceanul Indian cu a lui fantastică viaţă marină,am făcut snorkeling ziua,dar şi noaptea,am înotat cu rechinii (vegetarieni,spun cei din staff) şi broaştele ţestoase,am mers la sală,ne-am plimbat cu un caiac cu fundul transparent,am jucat tenis de masă,am dormit,am citit,am savurat mâncărurile specifice şi programul artistic,concertele,pregătite special pentru noi. Totul este foarte bine gândit,intim,privat,în aşa fel încât să nu te întâlneşti cu ceilalţi turişti“,ne-a mai mărturisit Laura,pe blog.

 „Voiajul nostru de nuntă a fost exact ce ne-am dorit. Un moment de respiro pentru startul în doi!“ a concluzionat cu fericire Laura.

034822a0f05a52bc124d389161162c2b jpg jpeg

Foto:blog personalRecente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!