Legătura specială pe care Andreea Marin o are cu sora ei mai mică: „Am devenit mămici şi astăzi ieşim cu fetele noastre”

1 andreea marin si sora ei jpg jpeg

Andreea Marin are o soră mai mică, la fel de frumoasă. Cele două nu doar că au trăsături fizice asemănătoare, dar au şi trecut împreună prin experienţe ce le-au apropiat mai mult.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize”, Andreea Marin (45 de ani), nu ezită să se mândrească cu sora ei, mai mică cu cinci ani, pe conturile de socializare. Cristina Chişer este căsătorită şi este mamă de băiat şi de fată. Cele două surori se aseamănă izbitor la zâmbet şi, în unele fotografii, par să fie una şi aceeaşi, mai ales dacă se îmbracă la fel (Foto 1 galerie). Amândouă au rămas însărcinate aproape în acelaşi timp. Între Violeta Bănică, fata Andreei Marin, şi băiatul Cristinei este o diferenţă de cinci luni. 

„Îi admir vocaţia de mamă. Este o mamă extraordinară! Ea şi soţul ei sunt pe aceeaşi lungime de undă la acest capitol: îşi cresc copiii singuri, fiind ajutaţi doar ocazional de bunicii micuţilor”, a declarat vedeta tv. 

Sora Andreei Marin nu este o persoană publică, având alte abilităţi cum ar fi cele de antreprenoriat. A deţinut un restaurant şi a lucrat la mai multe firme, inclusiv la o companie de consultanţă în afaceri.

„Odinioară, eram două surori ce îşi petreceau timpul liber împreună <<ca fetele>> şi se bucurau să împărtăşească orice noutate sau curiozitate. Peste timp, am devenit mămici şi astăzi ieşim cu fetele noastre, ce au aceeaşi diferenţă de vârstă ca şi noi, retrăind parcă propria copilărie când le priveam aşa cum sunt, vesele, pline de energie, de întrebări şi ghiduşii. Azi, pentru prima data, le-am dus într-un loc pe care îl poţi numi un <<rai al cosmeticelor>>, să îşi aleagă ce îşi doresc pentru îngrijirea lor şi să pună ele însele întrebări despre cosmeticele pentru copii, diferite faţă de cele pentru maturi, cum au aflat azi cu uimire. Au fost tare interesate despre ce e mai bun pentru îngrijirea părului lung şi cum îl pot descâlci şi păstra mătăsos, strălucitor, iar noi, mamele cârcotaşe, voiam să ştim cum le putem împiedica să-şi roadă unghiile. Avem domnişoare cu acte în regulă, ce să mai vorbim…”, a povestit Andreea Marin la un moment dat pe contul personal de Instagram, scrie Verdict.ro

Cristina şi Andreea mai au un frate vitreg din căsătoria tatălui lor cu cea de-a doua soţie. Tatăl Andreei Marin a fost căsătorit de trei ori. Prima soţie, mama Andreei Marin şi a Cristinei a murit în 1984, în urma unui accident de maşină, scrie Fanatik.ro. Cu a doua soţie, Dan Marin a făcut un băiat pe nume Ionuţ, însă de care a divorţat. Iar din 2006, bărbatul şi-a refăcut viaţa alături de Renata, şefa Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Populaţiei din Iaşi, care avea şi ea o fiică. Tatăl lor a murit însă în 2016, a mai precizat sursa citată. 



Recente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg