Liam Hemsworth, autoritar cu Miley Cyrus? Ce reguli i-a impus artistei

Relația pe care Miley Cyrus a avut-o cu fostul soț, actorul Liam Hemsworth, nu a fost deloc ușoară. În timp ce erau împreună, artista trebuia să respecte câteva reguli pe care bărbatul i le-a impus „pentru binele cuplului‟. Iată care au fost acestea! 

image

Miley Cyrus (30 de ani) și Liam Hemsworth (33 de ani) s-au cunoscut în anul 2009, iar după ce au jucat împreună în filmul de succes „The Last Song‟ („Ultimul Cântec‟), din 2010, și-au oficializat relația. În cele din urmă, în anul 2018, Miley și Liam s-au căsătorit, dar, la mai puțin de un an de la căsătorie, cei doi și-au anunțat divorțul.

Potrivit „Your Tango‟, pe parcursul relației, Liam și Miley au încercat să își rezolve problemele de cuplu cu ajutorul unui set de reguli pe care chiar Liam le-ar fi stabilit. 

Citește și: Miley Cyrus îi dă lecții Shakirei de răzbunare în versuri. A lansat „Flowers”, cu „săgeți” spre fostul soț Liam Hemsworth, chiar de ziua lui 

Liam Hemsworth și-a dorit libertate 

În relația cu Miley Cyrus, Liam Hemsworth și-a dorit mai multă libertate. Vedeta din „Hannah Montana‟ a explicat în timpul unei apariții la „Zach Sang Show‟, din anul 2017, că partenerul ei de viață apreciază sentimentul de independență din relația lor: „El poate să își facă treaba lui și eu pot să-mi fac treaba‟, spunea cântăreața. 

Miley Cyrus, ținută departe de socrii? 

Potrivit „Your Tango‟, care citează „Hollywood Life‟, relația cântăreței Miley Cyrus cu socrii nu a fost una perfectă. Asta pentru că familia lui Liam era mai rezervată spre deosebire de Cyrus: „Familia lui Liam preferă să fie rezervată, foarte rezervată și le-a luat mult timp să se obișnuiască cu Miley‟, a spus o sursă apropiată cuplului. 

Vezi și: FOTO Miley Cyrus i-a șocat pe fani în timpul unui festival. Cum a apărut artista din nou pe scenă 

Fără twerk? 

În cadrul premiilor VMA (MTV Video Music Awards), din 2013, Miley Cyrus a făcut senzație pe scenă când a dansat twerk cu artistul Robin Thicke. Momentul nu a fost la fel de apreciat de Liam, care i-ar fi interzis artistei să mai danseze astfel. Desigur, Miley nu a putut să se abțină, așa că la petrecerea „Vanity Fair Oscars‟, cântăreața și-a arătat din nou abilitățile de dansatoare, ceea ce l-ar fi nemulțumit pe Liam. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: TikTokRecente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg