Lidia Buble lansează videoclipul "Mă cerţi", feat Adrian Sina

1 68641 original jpg jpeg

După ce le-a spus şi fetelor că noi simţim la fel, două hituri incontestabile pe care le-a lansat până acum, Lidia Buble lansează piesa "Mă cerţi", o nouă colaborare cu Adrian Sina.

Ca în cazul celorlate single-uri lansate de către Lidia,Adrian Sina este şi compozitorul acestei noi piese,de această dată alături de Cojocaru Anca şi Andrei Vitan.

Videoclipul este regizat de către Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan şi o aduce pe Lidia Buble într-o poveste modernă,tânără,amuzantă şi cool,o poveste de dragoste din care nu lipseşte sarea şi piperul. 

"Am reuşit, alături de Adi Sina, să transpunem o frumoasă poveste de dragoste, cu bune şi rele, să subliniem şi acele momente de 'ceartă', fără de care nu ne putem lipsi, atunci când iubim şi suntem iubiţi. Îmi doresc ca bublişorii mei să se îndrăgostească de 'Mă cerţi' şi, cu ajutorul lor, să devină hit. Voi certaţi din şi în iubire? Dacă da, iertaţi repede?",declară Lidia Buble. 

"MĂ CERŢI este o piesă pop superbă, cu o încărcătură mare, care vorbeşte despre momentele acelea în care îndrăgostiţii se ceartă din prea multă iubire. Vocea Lidiei transpune excelent povestea cântecului. Sunt sigur că toţi ne vom regăsi în versurile piesei",a mărturisit Adrian Sina. 

2015 a fost un an cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube pentru Lidia. Artista a cucerit topurile muzicale cu hitul "Le-am spus şi fetelor",în colaborare cu Amira. Lansat în luna septembrie,videoclipul "Le-am spus şi fetelor" a adunat până în prezent peste 26 de milioane de vizualizări şi a ocupat săptămâni la rând primele poziţii în topurile radio şi TV din România.

Vezi noul videoclip Lidia Buble-"Mă cerţi",feat Adrian Sina aici:Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg