Lili Sandu, pregătită pentru Revelion. Ce va face vedeta în noaptea dintre ani?

Lili Sandu (43 de ani) a hotărât deja ce va face noaptea de Revelion, dar și ce își dorește de la 2023. Descoperă totul în cel mai recent interviu cu prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea”, de la PRO TV! 

image

„Vorbește Lumea‟ că anul 2022 a fost unul fabulos pentru Lili Sandu! De la revenirea pe micile ecrane, în calitate de prezentatoare, până la creșterea fiului său, Thomas, Lili a făcut față cu brio responsabilităților și ne-a povestit cum a reușit. În plus, ne-a dezvăluit ce planuri are pentru Revelion, ce își dorește de la 2023, dar și cum se menține tânără și în cea mai bună formă.  

Prezentatoare la „Vorbește Lumea‟, mamă, soție, activă în mediul online și în sala de fitness, cum reușești să le faci pe toate? Ai o metodă care te ajută să-ți organizezi eficient timpul și pe care o poți împărtăși cu noi? 

Nu este vorba despre o metodă anume, ci despre a face lucruri care îți aduc fericire și motivație interioară. Cel puțin la mine așa funcționează. Îmi fac timp pentru fiecare activitate care mi se potrivește sau care mă face să zâmbesc. Și da, uneori pare că ziua este prea scurtă pentru toate lucrurile pe care aș vrea să le bifez, dar nu este imposibil. Mă trezesc devreme, mă pregătesc pentru emisie, petrec vreme cu Thomas, merg la studio, apoi în redacție și tot așa... E un calendar care poate părea greoi pentru alții, dar eu m-am obișnuit și mi-ar fi greu să fie totul prea calculat.  

Ai făcut parte din multe proiecte de televiziune. Care dintre ele a fost cel mai provocator și cum te-a schimbat?  

Niciodată nu am făcut un clasament, deoarece din fiecare proiect în care am fost implicată am ales să văd doar lucrurile noi pe care le-am învățat, oamenii pe care i-am cunoscut și acele aspecte pozitive. Schimbată am fost, este normal, deoarece am evoluat, am realizat ce pot face mai bine și sunt recunoscătoare pentru fiecare experiență pe care am avut-o.  

Dacă ai avea oportunitatea să alegi să fii colegă pentru un timp mai îndelungat cu Bogdan sau cu Shurubel, pe cine ai alege și de ce?  

Nu aș putea să aleg între Bogdan și Shurubel, sub nicio formă! Am avut o chimie incredibilă încă din prima clipă cu fiecare dintre ei, ne distrăm și asta se vede și pe ecran. Sunt norocoasă să am parte de doi colegi plini de viață, să putem râde și să fim serioși când trebuie. De multe ori, postăm pe Instagram câteva din micile noastre glume, dar sunt sigură că și cei de acasă simt cât de bine rezonăm.  

Ai dezvăluit recent că ai fost pe lista scurtă pentru rolul Magdei din serialul „Clanul‟, rol care a fost atribuit Cătălinei Grama, și că ai plâns un pic pentru că nu te-au ales pe tine. Te vezi într-un astfel de rol, de „fată rea‟?  

Actoria este o altă pasiună a mea și mi-ar plăcea cândva să revin – fie pentru un rol de „fată rea‟, fie pentru unul pozitiv. Contează foarte mult să vezi scenariul, să discuți cu regizorul și să înțelegi ce viziune are asupra dezvoltării lui pe termen lung. Momentan, sunt foarte încântată de locul în care mă aflu și aleg să iau rând pe rând fiecare experiență.  

image

Ce face Thomas, băiețelul tău de 2 ani? 

E foarte bine, mulțumesc de întrebare! Crește și o face frumos, armonios, trecând prin fiecare experiență a vârstei. Îmi place că este curios, dornic de joacă și obișnuit să nu treacă nicio zi fără să zâmbească. Ziua merge la grădiniță, iar apoi petrece timp alături de noi, ceea ce nu aș schimba, deoarece are nevoie de interacțiunea cu cei din jur, dar și de momentele frumoase în familie.  

Cine te ajută în creșterea lui și cum ți se pare că te descurci în rolul de mamă?  

Eu și Silviu ne ocupăm de creșterea lui: el îl duce la grădiniță, eu îl iau, apoi ni se alătură în activitățile noastre. Uneori, când chiar avem de ajuns la o filmare sau la un shooting (n.r. ședință foto), ne ajută mama lui Silviu și mai petrece timp cu el. Dar ne dorim foarte tare să fie alături de noi.  

Ai fost cerută în căsătorie, însă ați ales să nu faceți până acum marele pas. Ne poți dezvălui măcar un motiv?  

Sigur, am mai vorbit despre motivele noastre, nu ne ascundem: a venit Thomas, apoi a început pandemia, cumva nu a fost niciodată o prioritate. Familia noastră nu se bazează pe acel act, ci pe ceea ce simțim când suntem împreună, pe bucuria de a fi noi trei. 

Poate plănuiți ceva spectaculos, care necesită pregătire complexă. Cum îți dorești să arate nunta voastră, de la detaliile rochiei și locația la invitații aleși? 

Nu am stat să analizez aceste detalii și, să fiu sinceră, cred că mai mult decât orice contează oamenii pe care îi alături de tine. Da, locația, rochia sunt importante, deoarece toți vor să vadă ce pregătești, ce lucruri spectaculoase aduci, dar pentru noi rămân amintirile, rămân acele ore petrecute cu oameni dragi și asta vreau să am și eu.  

Zilele anului 2022 sunt numărate, ne pregătim să tragem linie. Tu ce treci la plusuri, ce lucruri importante ai realizat în acest an? 

Cele mai importante lucruri pe care le notez sunt faptul că am un copil sănătos, care crește frumos și care se bucură de viață și revenirea mea în televiziune. A fost o perioadă superbă petrecută alături de Thomas acasă, însă era momentul să fiu iar alături de cei de acasă și mă bucur că asta se întâmplă într-un proiect atât de drag sufletului meu, precum „Vorbește Lumea‟.  

De la 2023 ce îți dorești?   

Îmi doresc să fiu la fel de bine, să mă pot implica în proiecte frumoase, să îmi simt aproape comunitatea și să fac lucruri pe care și ei să le aprecieze. Îmi doresc să fie familia mea sănătoasă, iar Thomas să continue să crească armonios. Într-o lume atât de nebună, precum cea în care trăim, cred că de aici pleacă totul – apoi muncim pentru a face tot ce ne dorim.  

Unde vei fi de Revelion și cu cine?  

Înconjurată de oamenii cu care mă simt bine, de prieteni, de Silviu și Thomas. După această perioadă aglomerată, sigur vor prinde bine câteva zile libere, în care să ne distrăm și să ne relaxăm la maximum.  

Știm că ai renunțat la consumul de carne și că faci sport. Ce alte trucuri mai ai pentru a te menține în formă?  

Nu am trucuri, e vorba doar despre faptul că fac mult sport, că știu foarte bine când e cazul să mănânc și când să mă abțin. Deși a devenit mai greu de când sunt la „Vorbește Lumea‟, deoarece aici se gătește, zi de zi, și nu prea te poți abține foarte ușor să deguști din ceea ce fac invitații. Dar e vorba de voință și de a-ți cunoaște bine organismul.  

Lui Dumnezeu i-ai spune că…  

Îi mulțumesc pentru fiecare zi în care sunt bine, fericită și îi am pe ai mei aproape.  

Sursă foto: Pro TVRecente

Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg