Lora lansează un nou single, “Ne impotrivim”!

4 49739 original jpg jpeg

Începem săptămâna cu veşti bune! Pe lângă timpul frumos, cântăreaţa Lora lansează cea mai recentă piesă a ei, “Ne împotrivim”. După piesele “Singuri în doi” (alături de Peter Pop) şi “Floare la ureche”, cântăreaţa Lora revine cu un nou single şi o poveste de iubire.

Recentul videoclipul a fost regizat de Michael Adrian Mircea,care a reuşit să transpună vizual emoţia şi mesajul versurilor.

De imaginea Lorei au avut grijă Ema Uta,care s-a ocupat de machiaj,Cristina Diaconu responsabilă de styling şi George Cozma,care a fost răspunzător de coafură. În videoclip,partenerul Lorei este actorul Cătălin Gheorghe.

"Frica de a-ţi recunoaşte sentimentele, frică de a iubi este o călătorie spre iad. Iubirea este felul lui Dumnezeu de a-ţi spune care este calea pe care trebuie să mergi. Sfatul meu...păşeşte cu încredere. Nu contează cât durează, important e să nu ignori sentimentele şi să ţi le asumi. Mulţumesc dragei mele Theea, care a pătruns în inima mea şi a scos de acolo această piesă şi întregii mele echipe, de la management, casă de discuri, regizor, styling, make-up, până la fanii care sunt a 2-a familie şi care cresc odată cu mine. Vă iubesc pe toţi şi vă mulţumesc pentru susţinere!",a declarat cântăreaţa Lora.

Vezi noul videoclip al Lorei mai jos: Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg