Loredana lansează videoclip-ul piesei "Ziua de azi"

1 73272 original jpg jpeg

Super diva României, Loredana, le face cadou românilor, o super baladă de dragoste, “Ziua de azi”, un emotionant îndemn la a te bucura pentru ceea ce ai şi a trăi fericit în prezent.

”Fiecare clipă e importantă,fiecare zi. Să o trăim conştienţi,prezenţi în fiecare secundă,cu dragoste!”,rezumă Loredana mesajul noii piese ale cărei versuri spun ”lasă mâine pentru mâine/ noi avem ziua de azi”.

Scrisă în studiourile DeMoga Music şi înregistrată cu participarea excepţională a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploieşti,piesa ”Ziua de azi” e lansată cu un videoclip senzaţional realizat de Les Ateliers Nomand,în care look-urile spectaculoase ale artistei se împletesc cu tehnologia de ultimă oră – proiecţie directă pe personaj,retroproiecţie,proiecţie pe voaluri de mătase şi lumini DMX sincronizate cu sunetul.

Realizat în Centrul Cinetic din Bucureşti,videoclipul este o metaforă a lumilor pe care ni le construim până la esenţa personalităţii noastre şi şi-a propus a fi un maraton al utilizării tehnologiei de ultimă oră,în timp real,fără efecte în post producţie,tocmai pentru a sublinia importanţa clipei prezentului chiar şi în latura mai puţin cunoscută de spectatori.

Vezi noul videoclip aici: