Lucruri mai puțin știute despre Charlize Theron

Charlize Theron este una dintre cele mai apreciate actrițe din ultimele două decenii și jumătate și a avut numeroase roluri de succes în producții precum Avocatul Diavolului, Monster, The Italian Job, North Country, Hancock ori Mad Max: Fury Road.

image

Despre Theron mai rămân însă și lucruri mai puțin știute publicului, pe care ți le prezentăm în rândurile următoare:

1. Limba engleză nu a fost prima pe care a învățat-o - Charlize Theron s-a născut în Benoni, Africa de Sud. Astfel, prima limbă pe care a învățat-o a fost Afrikaans, un dialect sud-african ce are legături cu limba neerlandeză. De altfel, Theron a mărturisit că nu s-a descurcat prea bine în limba engleză la început, dar că lucrurile s-au schimbat după ce a început cariera de fotomodel. "Motivul pentru care am accent american este că am învățat engleza corect abia după ce am ajuns în SUA", a spus Theron. Ea și-a luat și cetățenia americană din 2008, după încercări de lungă durată. "La început nu au vrut să-mi ofere cetățenia. Este un proces destul de lung, trebuie să muncești din greu, să studiezi", a explicat Theron.

2. Este pasionată de table - Charlize Theron are un hobby inedit și a fost surprinsă de mai multe ori când juca table. I s-a întâmplat chiar și în pauzele dintre filmări. Spre exemplu, când filma The Italian Job, actrița americană își umplea timpul din pauze jucând table cu colegii de pe platoul de filmare. Ce-i drept, din ce în ce mai mulți redescoperă această pasiune. Chiar și în România, unde mai nou există și posibilitatea să joci table online pe bani reali cu alți adversari din țara noastră, atât partide cât și turnee. Jocul este dinamic, adrenalina este la un nivel ridicat, astfel că e de înțeles de ce tot mai multă lume preferă acest joc.

3. A fost descoperită în timp ce țipa la angajatul unei bănci - Un descoperitor de talente a descoperit-o pe Charlize Theron în timp ce țipa la angajatul unei bănci. Ea s-a mutat în SUA la vârsta de 18 ani cu 400 de dolari asupra sa și prima dată a început ca fotomodel. Dar cariera sa s-a schimbat după ce a țipat la angajatul unei bănci. "Încercam să îmi încasez cecul după ultimul loc de muncă din New York, dar îmi spunea că este din alt stat și că banca nu îl acceptă. Aveam nevoie cu adevărat de banii ăia, așa că am început să mă cert cu el. Îl rugam și susțineam să îmi dea banii, iar un domn a venit să mă ajute. Ce n-am știut a fost că acel om urma să îmi devină manager. Se numea John Crosby, care i-a reprezentat pe John Hurt și Rene Russo. Mi-a propus pe loc să mă reprezinte", a spus Theron pentru Oprah Winfrey.

4. A fost aproape să primească un rol în Showgirls - Într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani, regizorul Paul Verhoeven, cel care a creat și Basic Instinct și Total Recall, a dezvăluit că Theron a fost aproape să primească un rol de striperiță în filmul Showgirls din 1995. "Charlize a dat audiții și nu avea nicio problemă cu nuditatea. Era bună și dorea acest rol, dar nu era suficient de cunoscută la acel moment, așa că am refuzat-o", a explicat Paul Verhoeven, conform Vogue. Theron a confirmat informația și a afirmat că își dorea foarte mult să lucreze cu el, din moment ce era regizorul care o descoperise pe Sharon Stone la acel moment. "Era regizorul momentului", a explicat Theron.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg