Machiaj în stil grecesc

simeon stalpnicul png

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile din toata lumea au apelat la machiaj pentru a-şi defini frumuseţea. Trucurile folosite de grecoaice sunt, probabil, descoperite de zeiţa Afrodita, cunoscută pentru frumuseţea ei cuceritoare. Îţi prezentăm mai jos trucurile de bază după care se efectuează un machiaj în stil grecesc.

Dintotdeauna ritualurile de îngrijire şi înfrumuseţare au reprezentat o prioritate pentru reprezentantele sexului frumos. Vrei să îţi pui în valoare atuurile feţei,a ochilorşi buzelor?

Machiajul în stil grecesc,care se remarcă prin culori metalice de bronz,auriu şi argintiu,îţi va fi aliat de încredere în această provocare.

Mai întâi,te sfătuim să foloseşti produse cosmetice de calitate,care sunt în termen de valabilitate si,dacă este posibil,nu au substanţe chimice dăunătoare în compoziţie,cum sunt parabenii.

Machiaj în stil grecesc –Cum se face

Pregăteşte-ţi faţa pentru aplicarea machiajului. Spală-te pe faţă cu un produs destinat curăţării delicate a tenului şi usucă apoi pielea.

Cu câteva pufuri,aplică pe faţă apă tonică pentru a împrospăta aspectul tenului. Aşteaptă aproximativ 10 minute înainte să începi să aplici machiajul.

Fondul de ten este un produs important pentru obţinerea unui astfel de machiaj. Ca să îl aplici,utilizează o pensulă cu perii moi,un burete special sau pur şi simplu îl poţi întinde cu ajutorul degetelor,până ce culoarea pielii se uniformizează.

Dacă este necesar,foloseşte şi un creion corector care estompează liniile fine,pungile de sub ochi şi cearcănele. Fixezi fondul de ten şi corectorul cu pudră.

Ca să creezi un efect dramatic al ochilor,aplică fard auriu pe toată suprafaţa pleoapei,apoi unul cu două-trei tonuri mai închise trasezi umbre – din colţul exterior al ochiului trasezi tuşe de culoare până spre mijloc şi estompezi,ca să obţii efect de umbre.

Poţi utiliza mai multe aplicatoare de fard pentru a uniformiza,la capătul extern al ochiului,nuanţele de auriu deschis şi închis.

Trasează o linie-contur cu ajutorul unui tuş negru sau cu un creion dermatograf. Tot spre exteriorul ochiului,din dreptul irisului,îngroasă linia puţin,pentru a creea impresia de ochi de pisică.

Aplică mascara maro închis sau negru,care are efect de alungire şi curbare a genelor şi,dacă este nevoie,îngroaşă-le până obţii efectul scontat.

De obicei,grecoaicele au tenul bronzat,iar machiajul metalic se potriveşte de minune cu pielea arămie.

Poţi folosi un fard de obraz cu efect bronzant,ca să respecţi întocmai paşii de machiajîn stil grecesc.

Fie că îţi place nuanţa de roşu-burgund,fie că te simţi bine purtând o culoare neutră,poţi completa machiajul cu rujul preferat.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg