Machiaj natural în 5 paşi

1 70852 original jpg jpeg

Vrei să-ţi faci un machiaj care să-ţi evidenţieze feminitatea? Nu te grăbi să aplici prea mult fard. Nu te va face mai frumoasă. Mizează însă pe un make-up natural!

Îţi oferă acel aer inefabil de care ai nevoie să-i cucereşti pe toţi. Iată ce trebuie să faci!

Înainte de toate curăţă-ţi tenul!

Secretul unui ten sănătos şi strălucitor este îngrijirea,aşa că,înainte de a aplica orice produs pe faţă,curăţă-ţi tenul cu un demachiant sau un gel de curăţare,în funţie de tipul de ten. Aplică apoi loţiunea tonică şi,la final,crema hidratantă.

Acoperă imperfecţiunile

Indiferent de sezon este bine să foloseşti o cremă colorată sau un fond de ten mat cu factor de protecţie,pe bază de minerale,pentru a permite tenului să respire. Aceast pas este important pentru că asigură rezistenţa machiajului de-a lungul întregii zile şi un aspect catifelat.

Machiază ochii cu nuanţe calde

Fardul de pleoape trebuie ales în funcţie de culoarea ochilor pentru că,indiferent dacă este sau nu în tendinţe,el ar putea dezavantaja întregul machiaj. Anul acesta se poartă ochii puternic conturaţi sau uşor definiţi,iar pentru un machiaj mizează pe culorile vii precum portocaliul,piersica,violetul,verdele şi tonurile de roz. Aplică fardul pe toată pleoapa şi dă luminozitate privirii trasând o linie cu fard alb pe arcadă,chiar sub sprâncene. Obtinerea unor gene întoarse,cu volum şi bine definite este unul dintre secretele unei priviri seducătoare aşa că,aplică rimelul cu gjijă,insistând pe colţul extern al ochilor.

Optează pentru blush-ul potrivit!

Fardul de obraz recomandat pentru acest sezon este cel în nuanţe de auriu,piersică şi rose,sub formă de pudră sau cremă,care te va ajuta să-ţi pui în evidenţă trăsăturile şi să ai un ten proaspăt. Aplică-l cu ajutorul unei pensule pe pomeţi şi uşor pe tâmple,fără a exagera.

Aşa dai volum buzelor!

Luciul de buze şi rujul,în tonuri calde de roz,cât mai apropiate de culoarea buzelor sunt potrivite pentru un machiaj de iarnă natural,iar dacă optezi pentru ochii puternic conturaţi foloseşte nuanţele nude.