Machiaj perfect în 15 minute

machiaj în funcţie de forma ochilor jpeg

Dimineaţa eşti mereu într-o cursă contra cronometru... Şi totuşi, ai nevoie doar de 15 minute pentru a fi mereu frumoasă şi cu un machiaj perfect. Doar să ţii cont de câteva trucuri.

Pregăteşte-ţi tenul pentru machiaj

După ce ţi-ai curăţat tenul,hidratează-l cu cremă de zi. Maschează-ţi apoi cearcănele şi petele de pe faţă cu un aticearcăn sau un baton corector,pe care trebuie să-l alegi cu o nuanţă,două mai deschis decât fondul de ten. După crema de zi şi anticearcăn,aplici fondul de ten,într-o culoare apropiată de cea a pielii şi pudra pulbere (ai nevoie de o pensulă mare şi să respecţi sensul de creştere a firelor de păr-pe frunte de la stânga la dreapta,iar pe faţă de sus în jos). Dacă foloseşti pudră compactă,tamponezi uşor faţa,după care îndepărtezi surplusul cu pensula.

Truc:Utilizează foarte puţin produs pentru a crea un aspect cât mai natural.

Aplică fardul de ochi

Alege un fard de pleoape pastelat şi asortat cu ochii şi părul,nu cu îmbrăcămintea. Aplică-l pe toată pleoapa,iar sub ochi,trasează o dungă fină de fard paralelă cu genele. Pentru a contura ochii foloseşte un creion cu consistenţă moale,maro,verde,albastru,gri,sau oricare altă culoare,în funcţie de cromatica machiajului. Evită negrul care este special pentru machiajul de seară. Trasează cu creionul o dungă la baza genelor,pe pleoapa superioară şi pe sub ochi. Acelaşi efect poţi să-l obţii şi cu un fard într-o nuanţă mai închisă decât cea aleasă pentru pleoape. Cu bureţel aplicatorului de fard trasează o dungă,în acelaşi fel în care foloseşti creionul de ochi. Rimelul este indispensabil pentru machiajul ochilor,de aceea nu uita de el! Un strat de mascara este suficient pentru o privire seducătoare,cu mare grijă să nu-ţi încarci genele.

Adaugă un pic de culoare

Adaugă un strop de culoare pe pomeţi cu ajutorul unui fard de obraz în nuanţe de roz sau piersică,pentru un aspect cât mai natural. Îţi sugerez să-l alegi pe cel sub formă de pudră,deoarece fardurile de obraz cu textură cremoasă sunt sidefate şi se folosesc pentru machiajul de seară. Pentru aplicare foloseşte o pensulă mare,îndepărtează surplusul de fard scuturând pensula şi aplică culoarea pe pomeţi şi tâmple. Conturează-ţi apoi buzele cu ruj într-o nuanţă naturală. O altă variantă este aplicarea unui balsam de buze pentru hidratare şi,pe deasupra,un strat de gloss transparent pentru luciu. În final,ai grijă să iei cu tine rujul şi pudra pentru micile retuşuri de peste zi.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg