Machiaj perfect în 15 minute

machiaj în funcţie de forma ochilor jpeg

Dimineaţa eşti mereu într-o cursă contra cronometru... Şi totuşi, ai nevoie doar de 15 minute pentru a fi mereu frumoasă şi cu un machiaj perfect. Doar să ţii cont de câteva trucuri.

Pregăteşte-ţi tenul pentru machiaj

După ce ţi-ai curăţat tenul,hidratează-l cu cremă de zi. Maschează-ţi apoi cearcănele şi petele de pe faţă cu un aticearcăn sau un baton corector,pe care trebuie să-l alegi cu o nuanţă,două mai deschis decât fondul de ten. După crema de zi şi anticearcăn,aplici fondul de ten,într-o culoare apropiată de cea a pielii şi pudra pulbere (ai nevoie de o pensulă mare şi să respecţi sensul de creştere a firelor de păr-pe frunte de la stânga la dreapta,iar pe faţă de sus în jos). Dacă foloseşti pudră compactă,tamponezi uşor faţa,după care îndepărtezi surplusul cu pensula.

Truc:Utilizează foarte puţin produs pentru a crea un aspect cât mai natural.

Aplică fardul de ochi

Alege un fard de pleoape pastelat şi asortat cu ochii şi părul,nu cu îmbrăcămintea. Aplică-l pe toată pleoapa,iar sub ochi,trasează o dungă fină de fard paralelă cu genele. Pentru a contura ochii foloseşte un creion cu consistenţă moale,maro,verde,albastru,gri,sau oricare altă culoare,în funcţie de cromatica machiajului. Evită negrul care este special pentru machiajul de seară. Trasează cu creionul o dungă la baza genelor,pe pleoapa superioară şi pe sub ochi. Acelaşi efect poţi să-l obţii şi cu un fard într-o nuanţă mai închisă decât cea aleasă pentru pleoape. Cu bureţel aplicatorului de fard trasează o dungă,în acelaşi fel în care foloseşti creionul de ochi. Rimelul este indispensabil pentru machiajul ochilor,de aceea nu uita de el! Un strat de mascara este suficient pentru o privire seducătoare,cu mare grijă să nu-ţi încarci genele.

Adaugă un pic de culoare

Adaugă un strop de culoare pe pomeţi cu ajutorul unui fard de obraz în nuanţe de roz sau piersică,pentru un aspect cât mai natural. Îţi sugerez să-l alegi pe cel sub formă de pudră,deoarece fardurile de obraz cu textură cremoasă sunt sidefate şi se folosesc pentru machiajul de seară. Pentru aplicare foloseşte o pensulă mare,îndepărtează surplusul de fard scuturând pensula şi aplică culoarea pe pomeţi şi tâmple. Conturează-ţi apoi buzele cu ruj într-o nuanţă naturală. O altă variantă este aplicarea unui balsam de buze pentru hidratare şi,pe deasupra,un strat de gloss transparent pentru luciu. În final,ai grijă să iei cu tine rujul şi pudra pentru micile retuşuri de peste zi.Recente

596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg