Mai tânără cu 10 ani

1 66578 original jpg jpeg

Ai peste 40 de ani şi vrei să mai „ştergi” din ei fără să recurgi la botox sau bisturiu? Iată câteva secrete de machiaj care te vor ajuta să arăţi mai tânără!

Trecerea anilor,necazurile şi expunerea excesivă la soare lasă urme pe feţele noastre. Există diverse tratamente de întinerire sau,soluţia extremă,chirurgia estetică,dar nu oricine şi le poate permite. O soluţie ieftină şi la îndemâna oricui:un machiaj corect aplicat,care te întinereşte chiar şi cu zece ani.

Evită culorile închise

Înainte de a aplica fondul de ten,hidratează bine pielea cu o cremă care se absoarbe uşor în piele. Aşteaptă câteva minute înainte de a aplica fondul de ten. Dacă ai cearcăne sau pete pigmentare,maschează.le cu creion corector. Alege un fond de ten cremos pe care-l diluezi cu un strop de apă. În felul acesta,va avea un grad de coperire mai bun. Alege culori calde de bej sau auriu. Nu folosi pudră dacă ai un ten uscat.

Evidenţiază pomeţii

Pentru pomeţi,alege un blush cu tentă roz. Evită tonurile de maroniu sau bej închis,te îmbătrânesc. Dacă nu ştii să delimitezi zona care trebuie pudrată cu blush,zâmbeşte cu gura până la urechi. Zonele care se evidenţiază în jurul pomeţilor trebuie pudrate!

Fără creion negru

Dacă vrei să pui în evidenţă ochii,foloseşte un creion sau un fard maro sau gri. Evită tuşul sau dermatograful negru,micşorează ochii şi îmbătrânesc. Este recomandat ca şi rimelul să fie maro sau gri închis.

Rujuri luminoase

Contuează buzele cu un creion în nuanţa buzelor. Aplică rujul cu ajutorul unei pensule. Alege culori luminoase,cât mai naturale. Nu sunt indicate rujurile foarte închise la culoare,care bat în vineţiu,dar nici cele corai sau roz-bombon. Mergi pe nuanţe arămii,culoarea bronzului sau grena.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg