Mama biologică a gimnastei Simone Biles spune de ce-a abandonat-o pe campioană

Cea care i-a dat viață campioanei americane, Shanon Biles, a oferit un interviu după Olimpiada din Paris, în care a dezvăluit ce a costat-o pe ea relația cu copilul ei.

image

Shanon Biles a uimit o lume întreagă, după încheierea Jocurilor Olimpice de vară, cu interviul oferit celor de la DailyMail, în care a spus ce anume a determinat-o să renunțe la fiica sa.

Mama biologică a gimnastei locuiește în Columbus, Ohio, unde Simone (de 27 de ani) și sora ei, Adria Biles (22 de ani), s-au născut. Iar acum, când toată lumea a vorbit despre talentul fiicei sale, a vrut să se împace cu multipla campioană.

Shanon le-a pierdut pe cele două fiice, pe Simone și pe Adria, când erau ele mici și au ajuns, în primă instanță, în grija statului, după care au fost adoptate de tatăl lui Shanon, adică de bunicii sportivei, Ronald Biles (75 de ani) și soția lui, Nellie Biles.

Când gimnasta avea numai 6 ani, părinții ei adoptivi s-au mutat cu fetele în Huston. Din ce motiv a fost căzută din drepturi mama surorilor faimoase? Din cauza drogurilor și-a problemelor financiare și legale care au urmat.

„Șase ani a durat până să-mi văd copiii din nou. Am respectat decizia tatălui meu de a-i lăsa pe copii să facă tranziția cât mai ușor posibil”, a dezvăluit femeia de 52 de ani. „Mi-a fost greu să renunț la copiii mei, dar a trebuit să fac ce a trebuit să fac. Nu puteam avea grijă de ei”, a recunoscut aceasta.

Abia în 2022 a reușit Shanon să-și schimbe viața. S-a angajat casieră la un magazin alimentar și a renunțat la droguri. „Am fost și întotdeauna voi fi o dependentă de droguri. Dar se poate să renunți la asemenea stil de viață. Trebuie să te menții departe de anumiți oameni, anumite locuri și poți să reușești. Schimbă-ți rutina și trăiește-ți viața!”, a adăugat mama biologică a campioanei.

Simone Biles  sursa foto   Shutterstock jpg

Cu toate că are numărul personal al lui Simone Biles, nu-l folosește. „Vreau să mă sune ea pe mine. Are 27 de ani acum. E măritată. Mi-ar fi plăcut să fi fost și eu la nunta ei, dar asta a fost situația, acum trebuie să o aștept pe ea să fie pregătită. Am răbdare”, a mărturisit Shanon.

„Vreau să mă împac cu Simone. Vreau să-i cer iertare în mod personal”, a declarat cea care a urmărit-o pe fiica sa biologică devenind cea mai medaliată gimnastă din istorie, la Olimpiada de la Paris.

foto - Shutterstock



Recente

prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg